Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ember vagyok most?
Van valaki akit szeretek még mindig... szinte azóta mióta ismerem. Csak barátként tekintettünk egymásra mindig is (persze én többet éreztem) és egyszer összevesztünk. Az az idö alatt majdnem túlléptem rajta teljesen. Most újra kibékültünk és van valaki más mellette, akivel komoly a kapcsolata. Emiatt nem is sokat beszélünk már, kevesebbet mint régen.
Én szeretném ha mellettem lenne (még ha csak barátként is) újra mint régen.... Azt is kívántam már, hogy bárcsak meghalna az, akivel együtt van, vagy csak szakítanának, mert akkor megint én lennék itt vígasztalásnak és foglalkozna rendesen velem is.
Régen is irigykedtem azokra akikkel együtt volt, még úgyis, hogy tudom sose lesz semmi közöttünk a barátságon kívül.. De én mégis akarom öt magam mellé...
Már nem fáj annyira a hiánya, mint régebben, de azon jár idönként a fejem, hogyan tegyem tönkre a kapcsolatukat.
Ha a képeire nézek, folyton eszembe jut mikor együtt voltunk és egyszerüen nem tudom teljesen elfogadni, hogy ez sose lesz olyan már...
ne légy kapzsi!
Ha nem szerelmes beléd hagyd, mond mi a fészkes bánatnak önteszt olajat a tűzre?
Azért, hogy ilyen ostobasággal kínozd magad vagy őt? Mégis hogy gondolod azt, hogy őt akarod? vmi tárgy a leányzó? Nem! Hagyd és engedd el. Felesleges ilyenen siránkoni, mikor más nem tud beléd szeretnu. Neked el kell fogadni és túllépni ezen az egészen. Biztos, hogy pocsék a lelkivilágod, de ha már így alakult, nem hinném, hogy ezt rontani kellene még. Úgyhogy álj a sarkadra, mert siránkozásra nem megyünk semmire!
Betegesen féltékeny vagy, semmi értelme ennek. Ha ezek után em változtadsz az idióta gondolataidon, és a hozzáláson, akkor azt kell, hogy mondjam nem érdemled meg egy nő szerető lelkét....
Tisztísd ki az agyad, és felejsd el, ha azt nem is, de lépj túl rajta! Szerelmi bánatra a legjobb orvosság az idő múlása, és egy új idő eljövetele!
16:36: Eléggé leszóló vagy, de nem tudom mire fel... Részben viszont még így is igazad van.
Amúgy meg hol is említettem a nememet? Egyáltalán nem vagyok pasi így nem is leányzóról van szó.
A komment megírásának időpontja: ma 18:39
Nem rossz szándékkal írtam. Ha lány vagy, akkor nyilvánvalóan érzékenyebb vagy, mint egy férfi. Senkinek sem jó, ha valami miatt tönkremegy egy kapcsolata, persze az elején nehezen viseljük el az új helyzetet, de örökkön öröké nem élhetünk abban az állapotban...mert ha így teszüünk, az azt jelenti, hogy nem akarunk az érzéstől megszabadulni..
Úgyhogy sajnálom, ha megbántottalak. De általában a fiúk szoktak nagyon harcolni egy lány kegyeiért. Azért gondoltam ,hogy srác vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!