Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Én csinálok bolhából elefántot, vagy jogos, hogy kiakadok ezen?
Pár napja tettem fel itt egy kérdést, a válaszok segítettek, úgyhogy ismét jön egy.
A történet röviden:
Párom hétfőtől szombatig dolgozik, napi 10 órát, este 6kor tudunk találkozni, de akkor is csak úgy, hogy mikor hazafelé megy, felszállok a buszra, amin ő van. Ha ezt nem tenném, akkor kb 8-9 felé tudnánk talákozni, és legkésőbb a 10kor induló busszal el kell mennie, mert korán kel. Itt nem alhat, csak péntek-szombat.
Már egy hete jól felbosszantott, amikor közölte, hogy ő vasárnap játékra megy (nem lényeg milyenre). A mai napot kivette, hogy együtt legyünk. Az anyja kihisztizte, hogy menjen haza segíteni, reggel 6ra!!!!!, kb 1 órás meló, és utána jöhet. 10kor hívtam, hogy hol a jó f-ba van, erre kiderült, hogy akkor értek haza a bevásárlásból!
Teljesen kiakadtam, hogy akkor minek kellett 6ra hazamennie, ha neki se álltak, meg nem csak ő van, hanem van egy öccse, aki sokkal többet talákozik a barátnőjével, miért nem őt rángatják el??
Ki se állt mellettem, egy szót sem szólt az anyjának, hogy ez így nagyon nem jó. Szépen csendben megcsinálja, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. És majd talán 2re ideér, holott úgy köszönt el, hogy 8ra itt van legkésőbb.
Szerintetek jogos a felháborodásom? Nem hiszem el, hogy nem képes kiállni mellettem. Nem kérem, hogy vesszen össze a szüleivel, de igazán közölhetné, hogy nem ez volt megbeszélve.
Nagyon bánt, de nem érti meg, hogy mi a bajom.
Kérlek segítsetek, mert nem bírom már.
Én mit csináltam? Itthon takarítottam, ugyanis meg volt beszélve, hogy 8ra végez, és elmegyünk valahova. Nem akartam, hogy az legyen, hogy miattam nem mentünk sehova.
Felajánlottam az édesanyjának, hogy segítek festeni, takarítani, vagy elviszem a két kisebb gyereket, hogy ne zavarogjanak, de nem kért a segítségemből. Könyörögni nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!