Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy pasi iszik, az elfogadott és menő, de ha egy csaj tesz ugyanezt, akkor piás r*bancnak titulálják? Tényleg nem értem.

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 20:35
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
20:45-ös nagy tévedésben van!!!
2011. jún. 3. 22:26
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

Én speciel férfiben és nőben is utálom, ha valaki ennyire iszik.

A cigi mellett a leggusztustalanabb módon képes egyrészt az ember pénzét elvinni, szóval aki bármelyikkel is él (naponta, hetente), az ne sírjon, hogy nincs pénz, vagy ha a szüleitől nem kap rá pénzt, mert felteszem, normális, hétköznapi emberek felismerik a pénz értékét, amiért megdolgoztak, és ezért nem isszák el pikk-pakk.

Másrészt szánalmas (férfinek és nőnek egyaránt), ha valakinek ez az egyetlen célja az életben, ez okoz számára örömet, félholtra inni magát.

2011. jún. 3. 22:35
 23/29 anonim ***** válasza:
én azt sem értem kiszerint menő ha egy férfi részeg.szerintem csak a gyerekek közt.kérdezd meg anyádat örülne e neki ha apád minden nap seggrészeg lenne és összehányná a lakást.
2011. jún. 3. 23:39
 24/29 anonim ***** válasza:
8%
Azért mert, ha egy nő leissza magát, azt általában jól meg is b@sszák...ha egy férfi issza le magát nem b@ssza meg senki(jobb esetben persze). Amúgy meg undoritó a részeg nő látványa!
2011. jún. 4. 07:07
 25/29 anonim ***** válasza:
38%
Előző válaszomhoz még annyit fűznék hozzá, hogy a részeg férfi látványa is undoritó és szánalmas...
2011. jún. 4. 07:08
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

külföldös válaszoló vagyok.

igen, rengeteg részeg német nőt láttam, a párjukkal, baráti társaságban. és SENKI nem fujjogott rájuk.

a másik meg, hogy nem tudtam, hogy arról beszélünk, amikor valaki annyira részeg hogy összehugyozza, összeokádja magát. mert FÉRFI ÉS NŐ esetében is UNDORÍTÓ.

csak a tizenéves átlag diszkósoknál menő.

2011. jún. 4. 15:59
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
07:07 szerintem meg az a gusztustalan, ha egy férfi egy részeg nőt megb@sz... gondolom most magadból indultál ki, de hogy lehet vkinek annyi igénye se, hogy akire azt mondja gusztustalan megb@ssza. jah és csak úgy szólok, hogy attól, h vki részeg még nem fogják megbaszni, voltam már nagyon részeg, magamról is alig tudtam és még se tudtak volna megbaszni, mert attól ugyanúgy tudod mit csinálsz. gondolom te még nem voltál részeg -.-"
2011. jún. 4. 17:43
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egy esetet láttam már, hogy megfogták a részeg csajt, bevágták a kocsiba...de biztos csak kocsikázni vitték. Biztos véletlenül legyeskedik mindenki a részeg csajok körül a diszkóban. Azt meg ne mondd már, hogy segg részegen mikor még magadról se tudsz nem nyalsz össze könnyebben bárkivel. A többiről ne is beszéljünk. Nem véletlenül mondják, hogy az alkohol felldja a gátlásokat.

u.i: És nem magamból indulok ki. Alapból ki vannak lőve azok a csajok akik alkoholizálnak...az kb annyit is ér. Részeg csajt megdugni meg nem nagy dicsőség, max azok a parasztok csinálják, akik másképp nem tudnának felszedni csajt.

2011. jún. 5. 08:03
 29/29 anonim ***** válasza:

Én 22 éves vagyok! Nem iszom és megvagyok így is!(SOHA nem ittam!) A fiatalok egy része, azért kezd korán inni, mert nem akar kimaradni a társaságból, úgymond ,,divatból,,!

És lánynál mért más? Férfiaktól úgymond megszokott dolog(sajnos..), dehogy egy nő seggrészegre igya magát hááát........Nekem ez nem jön be....! Egy nő legyen nőies, ne legyen seggrészeg!... A férfiak esetében sem példamutató, de úgymond férfi a férfi időnként berúg...De, hogy egy nő állatira??? NOOOOOOO!

Üdv

2012. júl. 4. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!