Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy pasi iszik, az elfogadott és menő, de ha egy csaj tesz ugyanezt, akkor piás r*bancnak titulálják? Tényleg nem értem.
Én speciel férfiben és nőben is utálom, ha valaki ennyire iszik.
A cigi mellett a leggusztustalanabb módon képes egyrészt az ember pénzét elvinni, szóval aki bármelyikkel is él (naponta, hetente), az ne sírjon, hogy nincs pénz, vagy ha a szüleitől nem kap rá pénzt, mert felteszem, normális, hétköznapi emberek felismerik a pénz értékét, amiért megdolgoztak, és ezért nem isszák el pikk-pakk.
Másrészt szánalmas (férfinek és nőnek egyaránt), ha valakinek ez az egyetlen célja az életben, ez okoz számára örömet, félholtra inni magát.
külföldös válaszoló vagyok.
igen, rengeteg részeg német nőt láttam, a párjukkal, baráti társaságban. és SENKI nem fujjogott rájuk.
a másik meg, hogy nem tudtam, hogy arról beszélünk, amikor valaki annyira részeg hogy összehugyozza, összeokádja magát. mert FÉRFI ÉS NŐ esetében is UNDORÍTÓ.
csak a tizenéves átlag diszkósoknál menő.
Én nem egy esetet láttam már, hogy megfogták a részeg csajt, bevágták a kocsiba...de biztos csak kocsikázni vitték. Biztos véletlenül legyeskedik mindenki a részeg csajok körül a diszkóban. Azt meg ne mondd már, hogy segg részegen mikor még magadról se tudsz nem nyalsz össze könnyebben bárkivel. A többiről ne is beszéljünk. Nem véletlenül mondják, hogy az alkohol felldja a gátlásokat.
u.i: És nem magamból indulok ki. Alapból ki vannak lőve azok a csajok akik alkoholizálnak...az kb annyit is ér. Részeg csajt megdugni meg nem nagy dicsőség, max azok a parasztok csinálják, akik másképp nem tudnának felszedni csajt.
Én 22 éves vagyok! Nem iszom és megvagyok így is!(SOHA nem ittam!) A fiatalok egy része, azért kezd korán inni, mert nem akar kimaradni a társaságból, úgymond ,,divatból,,!
És lánynál mért más? Férfiaktól úgymond megszokott dolog(sajnos..), dehogy egy nő seggrészegre igya magát hááát........Nekem ez nem jön be....! Egy nő legyen nőies, ne legyen seggrészeg!... A férfiak esetében sem példamutató, de úgymond férfi a férfi időnként berúg...De, hogy egy nő állatira??? NOOOOOOO!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!