Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy pasi iszik, az elfogadott és menő, de ha egy csaj tesz ugyanezt, akkor piás r*bancnak titulálják? Tényleg nem értem.

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 20:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
4%

1. Ha egy férfi részeg, akkor max. beledől az árokba, egy nőt meg sanszos hogy meghúznak páran. Ez elég visszataszító már önmagában.

2. Egy nő azért nő, mert kecses, finom, egyszóval nőies. Az alkohol ezt teljesen lerombolja. A férfi karakterén is rombol, de egy nőén sokkal észrevehetőbben.

3. Igen, külföldön elfogadott valóban - az éjszakai lokálok és a sarki strichelő ringyók körében. A csutak részegséget ott sem díjazzák a normális társadalmi körökben.

2011. jún. 3. 20:57
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán nem menő ha egy pasi iszik. (24/f)
2011. jún. 3. 21:01
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
Én nem iszom alkoholt, ezért piás csajt nem lérek. Ha innék akkor másabb lenne a helyzet. De azért mert iszik nem tartanám r*bancnak. Csak ha tesz is érte valamit akkor igen, de addig nem az. Az alkohol nem bűn.
2011. jún. 3. 21:05
 14/29 anonim ***** válasza:
lérek helyet kérek*
2011. jún. 3. 21:08
 15/29 anonim ***** válasza:
4%

ma 21:05

Láttál már totál részeg nőt? Erős a gyanúm, hogy nem. Az ittas nők 99%-át az nem húzza meg, aki nem akarja. Ha te ezt egy kapcsolatban tolerálod, hát....de szerintem nem tolerálnád.

2011. jún. 3. 21:12
 16/29 anonim ***** válasza:
Mondtam is hogy nem szeretem azt aki iszik. Csak ha én is innék akkor más lenne lehet. De amúgy nem mindenki totál részeg.
2011. jún. 3. 21:13
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
azért a legtöbb nő ha iszik akkor is összeszedi magát és nem is iszik annyit. amíg nem csúsznak szét teljesen nincs probléma, sőt szétcsúszással sincs baj csak ne emberek között csinálják.
2011. jún. 3. 21:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

21.12

láttál már részeg nőt?? kicsit sem igaz, hogy 99%-uk meghúzható csak úgy. aki úgy meghúzható, annak józanon sem kell könyörögni, hidd el. az pedig, hogy te többnyire ilyen nőket ismersz elég szomorú.

voltam már részeg, láttam is részeg nőket bőven, egyiket sem húzták meg. elismerem, ha hulla részegre issza magát nem fog tiltakozni, de erre vannak a barátok. aki hagyja, hogy az ismerősét, barátját hullarészegen megb@ssza valami idióta, annak gratulálok.

2011. jún. 3. 21:17
 19/29 .Daniel. ***** válasza:
100%
Sokszor leírták, hogy nőietlen stb...amúgy valaki mondta, hogy a nők nem isznak annyit mint a férfiak. Lehet hogy igaz de hallottam egy statisztikát, hogy amíg a férfiak kocsmába járnak, együtt söröznek addig a nők otthon, sunyisan iszogatnak mert szégyenlik. Itt most nem a r*bancokról beszélek hanem felnőtt nőkről.
2011. jún. 3. 21:19
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már berúgva elég erősen, h.lye vodka később ütött jóval, mint ahogy megittam. K.O voltam, még se húzott meg senki, mert barátokkal szoktam csak ennyire jól érezni magam, ők meg ahelyett, hogy röhögnének, meg meghúznának, inkább segítenek.
2011. jún. 3. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!