Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pasi és csaj? Vagy szimplán csak ez a, , menő, ,?
Pontosabban, miért beszél az emberek nagy többsége úgy, hogy a pasim, a csajom. Vagy én vagyok túl maradi és csak nekem tűnik szebbnek a barátom, barátnőm,párom, kedvesem, társam..kifejezés/megszólítás...?!?
Kíváncsi vagyok mások hogy gondolják ezt.
18/L
Én csak a tini barátaim előtt mondom azt, hogy "pasim", amúgy nekem sem tetszik, és az sem tetszene, ha valaki azt mondaná, hogy "ő itt a csajom". Mert ez olyan, mintha csak egy csaj lennék... Ha azt mondja, hogy a barátnőm, akkor az már komolyabb vonzalmat ad ki magából.:D Én ezt gondolom... persze idegen emberek, anya,apa,rokonok,felnőttek előtt mindig "barátom"-at mondok, vagy csak szimplán a nevét.:D Szval sztem is sokkal jobban cseng a barátnőm/barátom, mint a csajom/pasim... de hát ha a mai tiniknél ez a trend, akkor én is követem, mert hogy nézne már ki... :D De a barátom előtt se mondanám soha azt, hogy "pasim".:)
16/L
Én igaz már benne vagyok a korban (24),de szintúgy nem szeretem,ha "lecsajomoznak" ez számomra túl tinis,csitris!
Ellentétben a "pasim" szót szeretem.
Lehet igazságtalannak tűnik,de ezt nem érzem megalázónak egy cseppet sem és szeretem játékos hanglejtéssel használni!
Bár egy igazán szerető szájból hallva,biztos a csajomba is belebizseregnék!
Engem az URAM szó jobban irritál!
Megfelelő stílusban ezek is jól hangzanak!
Nekem semmi bajom a csajjal meg a pasival . nekem jobban tetszenek mint a párom pl . Párja a Zokninak van nem nekem!!!?:D .. na meg olyan 25 ön felüliek ezek a szavak hogy Kedvesem , párom , drágám stb... vagy nemtom.A barátommal nincs bajom az nem "gáz" .. 17/L
(vhogy érzem hogy lefgoktok pontozni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!