Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pasi és csaj? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pasi és csaj? Vagy szimplán csak ez a, , menő, ,?

Figyelt kérdés

Pontosabban, miért beszél az emberek nagy többsége úgy, hogy a pasim, a csajom. Vagy én vagyok túl maradi és csak nekem tűnik szebbnek a barátom, barátnőm,párom, kedvesem, társam..kifejezés/megszólítás...?!?

Kíváncsi vagyok mások hogy gondolják ezt.

18/L

2009. ápr. 17. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Én azt gondolom erről, hogy a pasim, csajom ez olyan mostani szleng, meg én olyanra mondanám, hogy pasim, akibe nem vagyok szerelmes meg végülis nem valami mély a kapcsolatunk, szerintem sokkal szebb és kifejezőbb az, hogy kedvesem, párom meg azon hallatszik, hogy olyan szerelmeses :D
2009. ápr. 17. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
A "csaj" egy cigány szó. A "pasi"-t nem tudom - az lehet argó is. Nem tudom, miért terjedtek el - lehet, hogy a cigányok terjedése miatt.
2009. ápr. 17. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ezeket a szavakat.
2009. ápr. 17. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én csak a tini barátaim előtt mondom azt, hogy "pasim", amúgy nekem sem tetszik, és az sem tetszene, ha valaki azt mondaná, hogy "ő itt a csajom". Mert ez olyan, mintha csak egy csaj lennék... Ha azt mondja, hogy a barátnőm, akkor az már komolyabb vonzalmat ad ki magából.:D Én ezt gondolom... persze idegen emberek, anya,apa,rokonok,felnőttek előtt mindig "barátom"-at mondok, vagy csak szimplán a nevét.:D Szval sztem is sokkal jobban cseng a barátnőm/barátom, mint a csajom/pasim... de hát ha a mai tiniknél ez a trend, akkor én is követem, mert hogy nézne már ki... :D De a barátom előtt se mondanám soha azt, hogy "pasim".:)

16/L

2009. ápr. 17. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek veled!! Én sem szeretem így hívni az embereket,ez sztem tök "megalázó" ráadásul nekem az a véleményem h pasijuk csak a k*rváknak van,akinek meg csaja van,hagy ne mondjam mire kell neki.. sztem gáz.. ha már komolyabb kapcsolatról van szó,eléggé lehűti a helyzetet ha azt mondod vkinek h csajod van... mikor gondolom azt a személyt testileg-lelkileg szereti..az már barátnő..
2009. ápr. 17. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én legjobban a Kedvesem ill. a barátnőm kifejezést kedvelem.
2009. ápr. 17. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Én igaz már benne vagyok a korban (24),de szintúgy nem szeretem,ha "lecsajomoznak" ez számomra túl tinis,csitris!

Ellentétben a "pasim" szót szeretem.

Lehet igazságtalannak tűnik,de ezt nem érzem megalázónak egy cseppet sem és szeretem játékos hanglejtéssel használni!

Bár egy igazán szerető szájból hallva,biztos a csajomba is belebizseregnék!

2009. ápr. 17. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem az URAM szó jobban irritál!

Megfelelő stílusban ezek is jól hangzanak!

2009. ápr. 17. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Nekem semmi bajom a csajjal meg a pasival . nekem jobban tetszenek mint a párom pl . Párja a Zokninak van nem nekem!!!?:D .. na meg olyan 25 ön felüliek ezek a szavak hogy Kedvesem , párom , drágám stb... vagy nemtom.A barátommal nincs bajom az nem "gáz" .. 17/L

(vhogy érzem hogy lefgoktok pontozni :D)

2009. ápr. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!