Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 eves ferfi oregnek szamit? Baj, ha egy ilyen koru ferfi divatozik, zselezi a hajat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 20:04
11/15 anonim válasza:
Hát, ha valaki zselézi a haját, az baj minden életszakaszban
12/15 anonim válasza:
Már hol lenne öreg?Milyen hülye kérdés ez?Szerintem egy férfi 40 évesen sem mondható annak.Az meg nem baj,ha ad magára.De zselé helyett inkább valami természetesebb hatású dolgot javasolnék :)
22/L
13/15 Tomking1114 válasza:
Dehogy is. Még mindig fiatal vagy, de már lassan készülj fel a gyerekvállalásra.
14/15 anonim válasza:
az a legjobb kor a huszonéves csajoknak sztem.:)))én kifejezetten szeretem ha egy pasi fiatalos. rocker csaj vagyok és nagyon dijazom pl a 70 éves öreg rockereket is akik hosszu hajjal életerövel rendelkeznek. na persze nem társnak csak örülök neki ha valaki csak mert már idös nem hagyja el magát.
az én párom 37 de némelyik cucca olyan öreges...pedig amugy egy nagy gyerek szinte....
25/L
15/15 anonim válasza:
A látszólagos életkor kiszámítása: valódi életkor x magasság x súly / iq / fogak száma / 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!