Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az baj, ha egy 30 eves ferfi divatozik?

Figyelt kérdés
Ezen azt ertem, hogy feltuskezi elol a hajat, divatos ruhakba jar. Ad magara.
2011. máj. 9. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ad magára -> ez de hülye kérdés komolyan.... MIÉRt LENNEEEEEE BAJ EMBER??? :D
2011. máj. 9. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:

A divat rossz dolog (: Az "ad magára" kifejezés pedig a tévhittel ellentétben nem azonos a "divatos"-sal.

Ergo aki 30 évesen is olyan hülye, hogy követi a divatot, annak gratulálok (:

3/5 anonim ***** válasza:
"Ad magára" Hajjaj,ha én is a feltüsizés miatt lennék "igényes" meg "divatos" ,de könnyű lenne az élet! Amúgy a tüsisen zselés haj már a 90-es évekóta kiment a divatból,most az emó meg a páva és más hasonló baromságok a divatosak!
 4/5 Kései Sirató ***** válasza:
A divat szó nagyon tág fogalom. Itt páran leszólják azt aki úgymond divatozik, ha ódivatút kérdeznél, ugyanúgy leszólnák. A fontos az, hogy mi áll jól az illetőnek, mi illik a stílusához, a mai világban sok minden divat egyszerre a szó tágabb értelmében. Szerintem amúgy meg nem baj ha egy 30-as pasi divatozik. Járjon úgy, mint egy 65 éves?
2011. máj. 9. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen mértékben. Ha egy 30as csávó jönne velem szemben, aki ülepes gatyát hord hozzá rózsaszín felsővel, háááát... az durva lenne:D Főleg, hogy a fiatalokon se nagyon szeretem...
2011. máj. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!