Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyereke zselézi a...

Akinek a gyereke zselézi a haját, hány éves kortól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hány éves kortól engeded meg, hogy a gyereked, ha csak pár alkalommal is, hajzselével bekenje a haját? És ha használhat, akkor milyen zselét? Van kifejezetten gyerekeknek?
2010. nov. 1. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

8 éves a keresztfiam, és éppen ma láttam ezt az "újdonságot" nála... büszkén, szinte óránként járt a tükör felé, hogy beállítsa a tuti frizurát! - még jó, hogy náluk a suliban tiltják ezt is, így csak a "szabadnapjain" él az új hóbortjának! (amúgy jól áll neki :-)))))))

ja, és normális felnőtt hajzselét ken a búrájára!

2010. nov. 1. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
és egy 5 évesnek nem árthat, mert esetleg nem olyan erős még a haja? Gondolom ha felnőtteknek valót használ, akkor nem annyire erőset. Egy pár alkalommal való használat után már csak nem fog hullani tőle a haja, vélemények?
2010. nov. 3. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ne engedd egy ötévesnek, mert teljesen felesleges.
2010. nov. 3. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy 5 évesnek talán még ne,de 6-7-nek már lehet.Persze csak különleges alkalmakkor.Az én unokaöcséim(4 fiútestvér)már kisebb koruk óta zselézhették néha a hajukat.A két nagyobb(10 és 8 évesek)már sokszor csinálták,de a 3.gyerek(5 éves)is zseléheti már.Persze csak néha,ha mennek pl.rokonokhoz bulizni,vagy szülinapi buliba.Nagyon szoktak ennek örülni,ilyenkor mindig kérdezik,hogy cool-e a hajuk:D

A hajuknak semmi baja sincs ettől!

2010. nov. 4. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!