Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én tényleg nem értem a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tényleg nem értem a mai 13-14-15 éveseket! Ki érti hogy miért csinálják?

Figyelt kérdés
Tudom már sokszor volt ez a kérdés de tudjátok 7.-8. os koromban én is ilyen voltam hogy u evvel szexeltem meg azzal persze mindenki ezt mondta az osztályban és volt egy ofői őra ahol annyit kellett csinálni hogy egy kis papírra fel kellett írni őszintén szüz vagyok vagy nem...a 25 ös osztálylétszámból ketten voltak akik szexeltek a többi köztük énis nagy kamukirálynak bizonyult... de azér megnézném a mai isikben hogy jönne össze ez az arány...na most evvel csak annyit akarok mondani hogy jó mi is jártattuk a pofánkat de nem szexeltünk füvel fával mint a mai tini krosztály...itt volt egy kérdés hogy ciki e ha még csak 15 éves és még csak most szexelt...szóval ezt nemértem és magyarázatot várok....főleg a 14-15 évesektől!!!!!
2009. márc. 18. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hát sok féle ember van..és mindenki másképp fogja fel a dolgokat!én hamarosan 15 éves leszek.van egy fiú , akit imádok!nagyon régóta ismerem, és 5hóapja vagyunk együtt.17éves.tudni kell róla , hogy nem a visszahúzódó emberek közé tartozik,nagyon sok csaj oda van érte..!ő már mondta hogy szeretne lefeküdni velem, de vár amíg csak szeretném.az én osztályomban is van egy pár lány akik mindenkinek híresztelik hogy már nem szüzek!Sőt..már a 11-12 éves lányok közül is sokan nem szüzek!

de ha én vele vagyok és átölel,és simogat..érzem hogy annyira kívánom..minden porcikámmal..!és ha le is feküdnék vele, biztos hogy nem híresztelném, mert nem azért tenném hogy "menő" legyek..szerintem ez csak ránk tartozik..és nem az egész sulira..!undorító dolognak tartom hogy a 12éves lányok lefekszenek valakivel..és azt híresztelik..!

a szülőkre visszatérve..rám nagyon oda figyelnek..!nincs olyan hogy ne lenne rám idejük..viszont inkább ellenzik hogy barátom legyen..és ilyen komoly..

De megpróbálom elfogadtatni velük..és megbeszéljük a dolgokat!

szerintem itt inkább az érettség számít.

(legyetek szivesek vélemény írni a levelemre,mert kiváncsi vagyok hogy mit gondoltok!)köszönöm

2009. márc. 18. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Namost akinek nem inge ne vegye magára...értem.De gondoltam le kellett írnom,hogy van olyan 15 éves,aki meggondoltan fekszik le a barátjával,szerelemből,és azt soha életében nem bánja meg.Lepontozhatjátok ezt is.(nagyon nem izgat :) )
2009. márc. 18. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen egyet értek az előttem szólóval!!! :)
2009. márc. 19. 18:27
 14/16 anonim válasza:
100%
sziasztok:P 15 eves lany vagyok (szuz).. es ugy oszinten en sem ertem h miert kezdik|juk el ilyen koran... Hisz van idonk meg megtapasztalni... Talan azert mert meno:D ,.. a fiu osztalytasaink lenezik aki meg szuz.... persze it fiukra gondolok... es mar csak ezis arra osztonzi a lenezetet h nha minnel hamarbb vesiztse el o is h ne cikizek...
2009. márc. 22. 19:40
 15/16 anonim válasza:

én szentem a média miatt van ez!! Ezt látják a 12karikás filmben amit nézhetnek ezt látják a hírekben és azt hiszik már nekik is szabad.Meg persze kell a gyereknek a felvilágosítás de talán ez is ok.

(Én se vok több 13-nál de el nem tudnám képzelni hogy lefeküdjek vkivel max. 3-4 év múlva)

2009. ápr. 9. 19:49
 16/16 anonim válasza:

Tehát:)

17,5 éves lány vagyok.1,5 éve együtt vagyunk a barátommal,aki 20.5 éves.

És még szűz vagyok.És tudjátok mit?Teljesen büszke vagyok arra,hogy ha megkérdezik pl anyát a barátnői,hogy szűz-e még a lánya,akkor azt mondja,hogy igen.

És szerintem ez a szüzesség elvesztős dolog...Sok 14 éves azért teszi,mert attól vagány és nagy lány,hogy már nem szűz,olyan ez mint a cigizés.Csak durvább kivitelbe.És nekem ne mondja senki,hogy ez nem szülőfüggő.A nevelés stílusa,és az,hogy mennyit foglalkozik egy szülő a gyerekével,visszatükröződik azon,hogy milyen a csemete viselkedése.Lassan már díjat kellene adni azoknak a lányoknak,akik 17 fölött szűzek...SAJNOS!

És még annyi: arra kellene gondolni,hogy ha majd később megkérdezi a gyereked,hogy hány évesen vesztetted el a szüzességed,ne azt mondd már neki,hogy 14 évesen,mert akkor a gyerek sem vár tovább.Én biztosan büszke leszek akkor is rá:)

2010. aug. 26. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!