Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tényleg nem értem a mai 13-14-15 éveseket! Ki érti hogy miért csinálják?
Sziasztok!
Hát sok féle ember van..és mindenki másképp fogja fel a dolgokat!én hamarosan 15 éves leszek.van egy fiú , akit imádok!nagyon régóta ismerem, és 5hóapja vagyunk együtt.17éves.tudni kell róla , hogy nem a visszahúzódó emberek közé tartozik,nagyon sok csaj oda van érte..!ő már mondta hogy szeretne lefeküdni velem, de vár amíg csak szeretném.az én osztályomban is van egy pár lány akik mindenkinek híresztelik hogy már nem szüzek!Sőt..már a 11-12 éves lányok közül is sokan nem szüzek!
de ha én vele vagyok és átölel,és simogat..érzem hogy annyira kívánom..minden porcikámmal..!és ha le is feküdnék vele, biztos hogy nem híresztelném, mert nem azért tenném hogy "menő" legyek..szerintem ez csak ránk tartozik..és nem az egész sulira..!undorító dolognak tartom hogy a 12éves lányok lefekszenek valakivel..és azt híresztelik..!
a szülőkre visszatérve..rám nagyon oda figyelnek..!nincs olyan hogy ne lenne rám idejük..viszont inkább ellenzik hogy barátom legyen..és ilyen komoly..
De megpróbálom elfogadtatni velük..és megbeszéljük a dolgokat!
szerintem itt inkább az érettség számít.
(legyetek szivesek vélemény írni a levelemre,mert kiváncsi vagyok hogy mit gondoltok!)köszönöm
én szentem a média miatt van ez!! Ezt látják a 12karikás filmben amit nézhetnek ezt látják a hírekben és azt hiszik már nekik is szabad.Meg persze kell a gyereknek a felvilágosítás de talán ez is ok.
(Én se vok több 13-nál de el nem tudnám képzelni hogy lefeküdjek vkivel max. 3-4 év múlva)
Tehát:)
17,5 éves lány vagyok.1,5 éve együtt vagyunk a barátommal,aki 20.5 éves.
És még szűz vagyok.És tudjátok mit?Teljesen büszke vagyok arra,hogy ha megkérdezik pl anyát a barátnői,hogy szűz-e még a lánya,akkor azt mondja,hogy igen.
És szerintem ez a szüzesség elvesztős dolog...Sok 14 éves azért teszi,mert attól vagány és nagy lány,hogy már nem szűz,olyan ez mint a cigizés.Csak durvább kivitelbe.És nekem ne mondja senki,hogy ez nem szülőfüggő.A nevelés stílusa,és az,hogy mennyit foglalkozik egy szülő a gyerekével,visszatükröződik azon,hogy milyen a csemete viselkedése.Lassan már díjat kellene adni azoknak a lányoknak,akik 17 fölött szűzek...SAJNOS!
És még annyi: arra kellene gondolni,hogy ha majd később megkérdezi a gyereked,hogy hány évesen vesztetted el a szüzességed,ne azt mondd már neki,hogy 14 évesen,mert akkor a gyerek sem vár tovább.Én biztosan büszke leszek akkor is rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!