Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tényleg nem értem a mai 13-14-15 éveseket! Ki érti hogy miért csinálják?
Figyelt kérdés
Tudom már sokszor volt ez a kérdés de tudjátok 7.-8. os koromban én is ilyen voltam hogy u evvel szexeltem meg azzal persze mindenki ezt mondta az osztályban és volt egy ofői őra ahol annyit kellett csinálni hogy egy kis papírra fel kellett írni őszintén szüz vagyok vagy nem...a 25 ös osztálylétszámból ketten voltak akik szexeltek a többi köztük énis nagy kamukirálynak bizonyult... de azér megnézném a mai isikben hogy jönne össze ez az arány...na most evvel csak annyit akarok mondani hogy jó mi is jártattuk a pofánkat de nem szexeltünk füvel fával mint a mai tini krosztály...itt volt egy kérdés hogy ciki e ha még csak 15 éves és még csak most szexelt...szóval ezt nemértem és magyarázatot várok....főleg a 14-15 évesektől!!!!!2009. márc. 18. 14:41
1/16 anonim válasza:
nálunk most sincsenek többen 2nél az osztályban, akik már nem szüzek... pedig én már 9.es vok:D
2/16 anonim válasza:
A lányok egyre hamarabb érnek (testileg). Sajnos ez van. Én is 15 évesen veszítettem el a szüzességem, de nem bántam meg.
3/16 anonim válasza:
Figyelj számomra is furi h 13-14évesek minek kefélnek.
15 éves kort megértem mert jobban értik h miről is van szó nagyvonalakban.
Meghát jó érzés az egész. :P
17/F
4/16 anonim válasza:
Ha jó neki had csinálja. Késöbb ugyis rájön... Amugy meg szerintem van benne a szűlőknek is egy kis felelősége. Vagy nem? Mert az ő dolga lenne odafigyelni a gyerekére.
5/16 anonim válasza:
Sajnos a mai világnak a szülők vagy dolgoznak, és nem érnek rá a gyerekre figyelni, vagy annyira ellustultak, hogy ülnek a gép vagy tv előtt, és úgy vannak vele, hogy hadd menjen arra a gyerek, amerre akar.
6/16 anonim válasza:
akar mennyire vigyaznanak a szulok,ugyis ha a gyerek azt akarja,valahogy megcsinalja.A valasz a kerdesre szerintem pedig az hogy mostanaban midenhol ijesmit latnak es kivancsiak.
7/16 anonim válasza:
Ezt senki nem erti, es nincsen magyarazat sem. Ez a divat, ugyanugy mint egy divat cipo, vagy frizura. Ha nem az van neked mint a tobbinek, ha nem azt csinalod amit a tobbi, az mar eges. Ki szeret egni? Senki. Ezert megdugatja magat a legtobb tizeneves. Ennyi.
Azert hala Isten nem mindenki:)
8/16 anonim válasza:
16 éves lány vagyok,olyan 8 hónapja veszítettem el,de nem bántam meg és nem is bánom most sem,mert szerelemből veszítettem el.A barátomat ismerik a szüleim,én is ismerem a barátom szüleit.Tudtak mindenről.Együtt vagyunk mostmár 1 éve,és nagyon szeretjük egymást.Szerintem van különbség elvesztés és elvesztés között.Én nem megdugattam magam...és nem azért szexelek,mert ciki lenne ha nem szexelnék.
9/16 anonim válasza:
Kedves utolsó... kár hogy azt nem érted hogy "Akinek nem inge ne vegye magára"
Még fiatal vagy
10/16 anonim válasza:
én 13 vagyok, nem Magyarországi de azért mégse annyira lemaradott de én nem tudom elképzelni ilyen korban hogy tudnak ilyen korban...akkoris biztos csak dicsekvésre kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!