Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem keres utána egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres utána egy pasi sem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értem, többször ismerkedem meg srácokkal buliban (ezen azt értem, hogy tánc+beszélgetés, néha elcsattan egy csók, az se mindig, több pedig sose), egyikre se erőszakolom rá magam, mindegyik össze-vissza bókol, hogy szép vagyok meg aranyos, szabad akaratából kísér haza, kéri el számom, volt hogy direkt mondtam, hogyha nem akar felhívni ne kérje el, de elkérik, és mind cs*szik keresni... Miért csinálják ezt? Pasik, nálatok akkor ez a szám elkérés valami feltétlen reflex, vagy micsoda?! És még én érzem magam idiótának, hogy számítok arra, hogy felhívnak... 19/L
2011. jún. 2. 07:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem kell otthon ülni, de ha feltalálod magad, keresel, majd találsz magadnak új hobbikat/kikapcsolódást, akkor boldogabb és sugárzóbb leszel, és pont ezért talán ezeken, vagy igen, akár az utcán is lehet, hogy pont nem Te szólítasz le valakit, hanem Veled fog szóba elegyedni egy jófej srác, mert megtetszik neki a mosolyod, a kisugárzásod.. sosem tudhatod, én csak erre próbáltam utalni. De Te úgy, én így..

Viszont amíg ilyen akaratosan igényled az általad várt törődést, addig szerintem tartalmas kapcsolatra nem találsz...

2011. jún. 2. 08:45
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindegyik srácnak volt barátnője.PONT.
2011. jún. 2. 08:47
 23/30 A kérdező kommentje:
Jó, értem mit mondasz. Csak nem tudom, van az a pont, miután az ember nem hisz az ilyenekben, egy embert se ismerek, akivel ez megtörtént volna:) mármint hogy sétál az utcán, vagy csak úgy akárhol, és megszólítja egy kedves srác. Ez túl... tündérmesés. Ráadásul pont tegnap kaptam meg az utcán egy full ismeretlen sráctól, hogy k*rva ronda vagyok:D szóval ennyi a romantikáról:) ja, amúgy, akár barátnőjük is lehetett, ez is igaz.
2011. jún. 2. 08:52
 24/30 anonim ***** válasza:

Nah az azért már durva.. :o minek mondani ilyet, ha amúgy csak elmegy melletted? Ez hülye...

Amúgy a tündérmesés dolog akkor nálam pl bevált évekkel ezelőtt.. és hiába lett vége leginkább rajtunk kívülálló okok miatt, mosolyogva gondolok vissza azokra az időkre. :)

..és amúgy én pl hosszú "pasi-utáni-kajtatós" időszak után voltam úgy, hogy "k@pjabe az összes, nem kell nekem egy sem", és elkezdtem magammal foglalkozni, a barátaimmal, majd ezek után jött a "tündérmesés".. ;)

2011. jún. 2. 09:47
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem kell itt fikázni. A kérdező nyílván magányos, egyedül van és jólesne ha valakitől kapna egy kedves sms-t,vagy egy telefonhívást. Melyikőnknek nem esne jól,de most őszintén?!

Ha felkészülsz arra, hogy nem kapsz senkitől, és nem is akarsz senkitől semmit, akkor lehet jobban bevonzod a pasikat.És úgy kevésbé sérülsz. Az meg,hogy nagyon várod valaki hívását, azt meg tudom érteni. Én majd kiugranék a bőrömből, ha valaki küldene nekem sms-t,de nem küld, le vagyok ejtve.... Hát ennyi!

És igenis el kell járni szórakozni, barátokkal, haverokkal, parkba,diszkóba,fesztiválra, könyvtárba, uszodába akárhova.Nem szabad feladni. De azért lépés távolság. Nem szabad megadni magunkat a pasiknak, kicsit küzdjenek már értünk! 22n

2011. jún. 2. 11:45
 26/30 A kérdező kommentje:
09:47es, ez jó, jó lenne, ha mindenki életében legalább egyszer összejönne egy ilyen:) Köszi neked is, utolsó, aranyos vagy:) próbálok/tam így hozzáállni, de ez is egy idő után annyira elkeserítő tud lenni, hogy nem szabad még reménykedni sem, mert hogy úgyse... Amit pedig a küzdésről írtál... saját baráti társaságomban hallottam a pasiktól, hogy nekik 'alap', hogy a lány tegyen mindent. Én nem is várnék el küzdést, csak egy ici-pici kezdeményező készséget, hogy érdeklődik:) de hát, ez van...
2011. jún. 2. 11:59
 27/30 anonim ***** válasza:

11:45 vagyok. Én is rájöttem, hogy bizony Férfit kell találni nem pedig gyereket. Sajnos a korunkbeliek még gyerekek, akiket tanítani kellene. Olyan kell, akitől mi tudunk tanulni. A kezdeményezésről épp tegnap trécseltem idősebb nőcikkel órákat. Ők azt mondják még a 30on felüliek is azt várják, hogy te keresd őket! Na még csak az kéne! Milyenek ezek a pasik....Némelyiknek nem árt egy kis beszivatás, de komolyan...

Az a baj, hogy aki meg túl határozott és kezdeményező, annak vagy nagyon kicsi a cerkája és ezzel palástolja, vagy valami defektje van az tuti. Normális meg 0,1% :( :DDD

De nem adjuk fel :-)

2011. jún. 2. 12:02
 28/30 anonim ***** válasza:
Ne legyél szomorú, ez nem csak veled fordult már elő. :/ Előző héten én is voltam buliban, felkért egy helyes srác, mondta a nevét, meg bókolt, aztán elcsattant csók is.. Aztán meg én érzem magam hülyén, mert ismerősnek jelöltem és baszik visszaigazolni. A férfiak mondják a nőkre, hogy kiismerhetetlenek, pedig ez fordítva is nagyon igaz. Majd biztos fogsz találni egy normális pasit, aki felhív, aztán szimpatikus lesz és akár össze is jöhettek, ne csüggedj!
2011. jún. 2. 13:43
 29/30 anonim ***** válasza:

Hát igazából csomó ilyen srác van akinek van barátnője, és csak csajozni jár bulikba. Mármint úgy értem hogy baromira élvezi, hogy eljár bulizni és befűz ennyi meg annyi csajt... ha megvan a csaj száma, akkor mission accomplished.

Egyébként muszáj, hogy legyen közte olyan aki fel is fog hívni... Előbb utóbb tuti lesz, mászkálj mindenféle helyere és add meg a lehetőséget rá.

21f

2011. jún. 2. 16:50
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kedvesek vagytok!:) hát, reméljük... egyszer mindenkinek kell találnia valakit, ugye?:)
2011. jún. 2. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!