Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres utána egy pasi sem?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értem, többször ismerkedem meg srácokkal buliban (ezen azt értem, hogy tánc+beszélgetés, néha elcsattan egy csók, az se mindig, több pedig sose), egyikre se erőszakolom rá magam, mindegyik össze-vissza bókol, hogy szép vagyok meg aranyos, szabad akaratából kísér haza, kéri el számom, volt hogy direkt mondtam, hogyha nem akar felhívni ne kérje el, de elkérik, és mind cs*szik keresni... Miért csinálják ezt? Pasik, nálatok akkor ez a szám elkérés valami feltétlen reflex, vagy micsoda?! És még én érzem magam idiótának, hogy számítok arra, hogy felhívnak... 19/L
Mivel könnyedén csókolózol velük, könnyen kaphatónak minősítenek, de miután elejted a később felhívni szöveget inkább menekülőre fogják, mert egy sem akar tőled komolyan semmit.
2011. jún. 2. 08:11
12/30 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy igen, vannak az ilyen egy estés smárolós dolgok. Az számomra úgy logikus, hogyha az ember ezt csinálja, akkor nem kéri el az illető számát, nem beszélget vele, akár még a másik NEVE se érdekli. Vagy ha mégis elkéri a számot, mert 'ez a szokás', akkor nem mond konkrét jövőre utaló dolgokat, pl. hogy elmehetnénk majd kávézni. Legalábbis nekem ez anno úgy volt logikus, ha nem akarok semmit a "csók-partnertől", nem is érdekelt róla semmi.
2011. jún. 2. 08:12
13/30 anonim válasza:
mark86
talán nem kéne görcsösen párt keresni! majd jön az!!!
nem kell leszólítanod senkit,+mondok egy titkot de csak halkan: /a buliban hülye dumákat elersztő,aranyosozó,komoly dolgokról társalgó don juan-ok 90%-a seggparaszt!/
2011. jún. 2. 08:13
14/30 A kérdező kommentje:
NEM én szoktam elejteni, hogy hívjon fel később. Mindig ők hozzák fel.
2011. jún. 2. 08:13
15/30 A kérdező kommentje:
A paraszt résszel egyetértek egyre inkább:) nem keresek görcsösen pasit, de mivel az utolsó kapcsolatom 2éve (!!!) volt, hiányzik hogy valaki mellettem legyen, jól esne egy kis törődés, ez talán nem olyan nagy bűn. Ezért eljárok úgy 2-3 havonta valamiféle talán pasizós 'programra', ahol meg csak az ilyenekbe futok bele. Gondoltam, hogy lehet zárdába kellene vonulnom, akkor legalább úgy nézne ki, mintha direkt lennék egyedül.
2011. jún. 2. 08:19
16/30 anonim válasza:
Miért nem ismerkedsz például fórumokon?Ott hasonló érdeklődés talaján kialakulhatnának barátságok, abból meg esetleg még kapcsolat is.Igaz, az lassabban megy, de jó munkához idő kell.
2011. jún. 2. 08:22
17/30 anonim válasza:
mark86
ha tényleg erre vágysz,ne járkálj pasizós programra!
majd lesz.....
2011. jún. 2. 08:22
18/30 anonim válasza:
..mert azt hiszik, hogy ez így a jó..
Tényleg ne add meg a számod senkinek, akivel így ismerkedsz.. vallom, hogy ha valaminek meg kell történnie, úgyis meg fog.. tehát ha az kell, hogy egy pasival összekerülj, akkor úgyis össze fogsz, hisz ha nem akkor, akkor máskor újra találkoztok.. vagy ha annyira akar keresni, akár a fészbúkon sejtem megtalálhat.. ;)
De ugyanígy igazat adok az előttem válaszolónak, hogy ne görcsölj rá.. élvezd az életed egyedül is, még jobban fogod aztán, ha egyszer csak betoppan az igazid. :)
2011. jún. 2. 08:23
19/30 anonim válasza:
Nem keresed görcsösen? Akkor miért írtad ki a kérdést? A válaszokat megadtuk, vagy megszívleled és elgondolkodsz vagy hajtod a magadét továbbra is és belebetegedsz.
2011. jún. 2. 08:24
20/30 A kérdező kommentje:
Ezzel a "ha meg kell történnie, megfog" dologgal sosem értettem egyet, az élet szerintem abszolút nem így működik. Ha az ember akar valamit (legyen szó, suliról, munkáról, és IGEN, kapcsolatról is), azért tennie kell. Ha valaki otthon ül, és várja a sült galambot, abból sosincs semmi. A fórumozós dolog nekem nem jött be, nekem ahhoz, hogy valaki szimpatikus legyen, látnom kell, élőben kell beszélnem vele, látni a gesztusait, stb. Ha előbb van az ismerkedés, és csak utána a személyes találkozás, az számomra borzasztóan furcsa. Az miért görcsös, ha az embernek igénye lenne arra, hogy legyen valakije? Innentől nem adom meg a számom, oké. Kösz a válaszokat, mégha sokkal nem is értek egyet:) Amúgy nem szoktam ezen ennyit lovagolni, de most tényleg betelt a pohár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!