Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha "fiús" lány vagyok?
focizok, vizilabdázok, basszusgitározok, gitározok. laza ruhákba járok(bő pulcsi bő gatya, fekete utálom a rózsaszínt deszkáscipő), adrenalin függő vagyok, imádom a kocsikat,a sebességet, a forma1-et. Nirvanat, Tankcsapdat GNR-t Slasht, Avenged Sevenfoldot... hallgatok. nagyon sok fiú barátom van, utálom ha valaki hisztizik, vagy nagyképű vagy plázapcsa...megőrülök a hisztispcsa osztálytársaimtól -.-" amúgy meg nem érdekel más véleménye :D
nem vagyok leszbi,már volt barátom...de komolyan olyan éretlenek a korombeli srácok, ilyen selyemfiúkka biztos nem járnék, némelyek undorítóak.(sajnos elpuhányodtak :( )
??
15/L

Végül is te azokban a dolgokban "nem vagy lány" amim általában a normális fiúkban visszatetszést keltenek.
A bunyót leszámítva te egy normális ember vagy, és szerintem abszolút nem baj ez a hozzáállás.

Na, ez így már sok lesz.
Részemről felejtős...

Nem baj. A barátnőm is ilyen volt, azóta kicsit megnyugodott, nem pörög annyira, megfontoltabb. De a preferenciája megmaradt. :D
Hát, érezd jól magad. Ennyi. Azért a bunyókkal vigyázz.
(Öcséd, bátyád van? Vagy valaki fiúrokon, akivel sokszor találkozol? Csak kíváncsi vagyok. :))
Egyébként előbb-utóbb biztos találsz valakit, aki csípi az ilyen lazaságot, vagányságot. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!