Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki mások előtt ha ki van szívva a nyakunk? Mér megalázó?
Szerinem nem ciki. Felfogás kérdése. ;)
15L
Minden lány menstruál, mégis mindenki úgy viszi a tampont a WC-be, hogy minél jobban elrejtse.
Mindenki dug, mégsem hagyjuk elöl az óvszer csomagolását.
Mindenki szarik, a WC-papírt mégsem a fejünk felett lobogtatva visszük magunkkal pl a kórházban vagy ahol valamiért sajátot kell használni.
Egész egyszerűen azért, mert hiába csinálja ezeket mindenki időnként, senki nem akar szembesülni azzal a ténnyel, hogy konkrétan XY konkrétan most menstruál/dug/szarik.
A legelső vagyok.. és nagyon vagyok egy k*rva, aki bárhol bármikor bárkivel képes lefeküdni..
Sőőt, ha érdekel mg szűz vagyok.
De az, hogy kiszívják a nyakad szerintem nem megalázó. Ha te is bele egyeztél akkor miért lenne az? Amúgy meg ha ki van szíva a nyakam én se szoktam mutogatni, de takarni se..
*nagyon nem vagyok.
bocs elírtam
sztem nem ciki meg megalázó mért lenne az?:D
én szeretem ha a barátom kiszívja a nyakam mert jó érzés aztán később úgy lenni hogy van rajtam valami amit a barátom csinált és hát ha senki se kiváncsi rá? nem kell nézni :D nem hiszem hogy ez olyan zavaró tényező lenne h úristen ki kiváncsi rá:D másrészt ha egy dagadt felvesz egy mini szoknyát ki kiváncsi a lábára? vagy ha valaki tetkót csináltat látható helyre arra ki kiváncsi? stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!