Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tetszik ez az alak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tetszik ez az alak? Tízből hányat adnál rá? (KÉP)

Figyelt kérdés

Mi nem tetszik benne? Min változtatnál?

NEMET, KORT ÍRJATOK :)

2011. máj. 31. 11:49
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Najó, akkor elmagyarázom, úgy néz ki nem egyértelmű: Azért linkelem ezt a képet, és azért nem érdekel, ha pselve van, és Jassica Alba nem is így néz ki esetleg valójában, mert nekem most ilyen alakom van. Lesz*rom, ha j.a. valójában nem ilyen ez csak egy ronda ps. okés?
2011. máj. 31. 13:08
 32/50 anonim ***** válasza:
Valami azt súgja,hogy te csak SZERETNÉL ilyen alakot magadnak...:$
2011. máj. 31. 13:10
 33/50 anonim ***** válasza:
Am.ha már ennyire okoska vagy,akkor miért nem magadról linkelsz képet véleményezésre,amin a fejed nem látszik?
2011. máj. 31. 13:12
 34/50 anonim ***** válasza:
Kérdező,tegyél már fel egy képet magadról,olyat értelemszerűen,amin nincs rajta az arcod,a háttér pedig ne legyen felismerhető..!Akkor legalább a te igazi,hamisítatlan alakodat véleményezhetnénk és nem valami netes szart.Ez a gyk,erre való!Puszi
2011. máj. 31. 13:13
 35/50 A kérdező kommentje:

Igen, és mégis mi értelme lenne olyan képet linkelnem, és kérnem a véleményeteket róla, amire csak SZERETNÉK hasonlítani? Értelmét veszti az egész kérdés-.-"

Amúgy meg egyáltalán nem ez az olyan alak, amire hasonlítani szeretnék, NEM vagyok megelégedve magammal, éveken át sportoltam, majd 1 éve abbahagytam, étkezésre persze nem figyeltem, és egyből fel is ugrott egy 6-7 kiló. És nem ez nem tetszik. Meg van a fejemben az az ideál, amit el szeretnék érni, és újra teszek érte.

És nem véletlen nem a saját képem raktam fel, mikor azzal nyilvánvalóan reálisabb képet kaphatnék. Így is szégyellem, hogy elégedetlenkedem magammal, sokan nem is hinnék rólam, nem szeretném, ha előfordulna az a lehetőség, hogy valamelyik ismerősöm felismer. (Tudom, hogy többen olvasnak gyk-et közülük.)

2011. máj. 31. 13:21
 36/50 anonim ***** válasza:

nem értem ezt most,de komolyan.

Tehát ha én dagadt vagyok,tegyek fel egy képet Naomi Campbell-ről,hogy mi a véleményetek?

Vagy most Mivan??? XD

2011. máj. 31. 13:24
 37/50 A kérdező kommentje:
Ha nem érted, akkor az csak téged minősít. El lehet menni másik kérdéshez.
2011. máj. 31. 13:26
 38/50 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem vagy egyedül, senki sem érti mit akar.
2011. máj. 31. 13:27
 39/50 anonim ***** válasza:

Ezt fogom tenni...

Mert te vagy 90-es vagy,vagy 110-es...XDDD

2011. máj. 31. 13:28
 40/50 A kérdező kommentje:
Tudjátok, egy kérdésre sem kötelező válaszolni.
2011. máj. 31. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!