Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tetszik ez az alak? Tízből hányat adnál rá? (KÉP)
Mi nem tetszik benne? Min változtatnál?
NEMET, KORT ÍRJATOK :)
Igen, és mégis mi értelme lenne olyan képet linkelnem, és kérnem a véleményeteket róla, amire csak SZERETNÉK hasonlítani? Értelmét veszti az egész kérdés-.-"
Amúgy meg egyáltalán nem ez az olyan alak, amire hasonlítani szeretnék, NEM vagyok megelégedve magammal, éveken át sportoltam, majd 1 éve abbahagytam, étkezésre persze nem figyeltem, és egyből fel is ugrott egy 6-7 kiló. És nem ez nem tetszik. Meg van a fejemben az az ideál, amit el szeretnék érni, és újra teszek érte.
És nem véletlen nem a saját képem raktam fel, mikor azzal nyilvánvalóan reálisabb képet kaphatnék. Így is szégyellem, hogy elégedetlenkedem magammal, sokan nem is hinnék rólam, nem szeretném, ha előfordulna az a lehetőség, hogy valamelyik ismerősöm felismer. (Tudom, hogy többen olvasnak gyk-et közülük.)
nem értem ezt most,de komolyan.
Tehát ha én dagadt vagyok,tegyek fel egy képet Naomi Campbell-ről,hogy mi a véleményetek?
Vagy most Mivan??? XD
Ezt fogom tenni...
Mert te vagy 90-es vagy,vagy 110-es...XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!