Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tetszik ez az alak? Tízből hányat adnál rá? (KÉP)
Mi nem tetszik benne? Min változtatnál?
NEMET, KORT ÍRJATOK :)
"Amúgy itt van a kép ps filter nélkül"
Ez semmi más csak ps, 90%-ban az. Amit nem tud eltüntetni az az aránytalan alak. Olyan mint egy ejtőernyős ugrás után mikor nem nyilt ki az ernyő, ilyen összetöpörödött.
A fej pedig mintha nem is ezen a testen lenne eredetileg.
10/0
Jajj istenem, hagyjátok abba ezt a ps dolgot... Nem mindegy? engem így érdekel. Lehet ps nélkül meg már nem is olyan lenne, mint ahogy nekem kell...
És nem azt írtam, hogy ott a kép ps mentesen, hanem hogy a filter nélkül, ami miatt olyan volt a bőre, mint egy ufó-.-'
szóval akkor remélem innentől egyértelmű, hogy nem szeretnék több ps-es kapcsolatos kommentárt:)
A normális válaszokat meg köszönöm.
Amúgy 19 vagyok, és nyilván lány.:)
Nyílván lány...
Ezt mindjárt gondoltam XD
10/2
22F
kicserélném minden testrészét egy szebbre
Nekem nagyon bejön. 10/10. Az összkép tökéletes.
23/F
12:32 Fú hát, linkelnél akkor olyan "testrészeket" amikor nem ennyire undorítóak?:D
Meg úgy általánosságba, ti többiek, is ha nagyon nem tetszik ez az alak, linkelnétek olyat, ami szerintetek megfelelő?:)
Pataki Zita!
Ő a TÖKÉLETES nő!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!