Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghasad a szívem, mit tegyek?
Veletek nem szokott előfordulni, hogy ha olvassátok a gyakorikerdesek-hu-t, akkor olyan témába botlatok, hogy összeszorul a szívetek?
Én pl. akkor érzem magam nagyon rosszul, ha hasonló korú vagy sokkal fiatalabbak is úgy beszélnek a szexről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Gondolok itt arra, hogy milyen pózokban csinálják, milyen okból, milyen időközönként... Nekem ez csak egy hiú ábránd.
21/F
A barátságnak nem arról kéne szólnia, hogy korlátoz, hanem hogy támogat. Ez így max függés, nem barátság.
Mellesleg nézz körül, azt hiszem megoldható a párkapcsolat és a barátság egyszerre, legalábbis én úgy látom :)
Siránkozás helyett lépni kell (mondom én, akinek szintén nincs senkije, de attól nem is lesz, hogy csak sajnáltatom magam)
Szedd össze magad, légy férfi!
(tegnap 06:49 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!