Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghasad a szívem, mit tegyek?
Veletek nem szokott előfordulni, hogy ha olvassátok a gyakorikerdesek-hu-t, akkor olyan témába botlatok, hogy összeszorul a szívetek?
Én pl. akkor érzem magam nagyon rosszul, ha hasonló korú vagy sokkal fiatalabbak is úgy beszélnek a szexről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Gondolok itt arra, hogy milyen pózokban csinálják, milyen okból, milyen időközönként... Nekem ez csak egy hiú ábránd.
21/F
Kérdező!
Nem tudom, hogy mi a probléma.Nem jársz közösségbe?Nem tudom elképzelni, hogy egy 21 éves fiúnak még nem voltak szexuális élményei.Mesélj már egy kicsit.
nekem is szívsajdító..nem természetes- és felfoghatatlan-
mert a tiszta, szép szerelem lehetőségétől elzárják magukat ezzel a durva testiséggel-
a testnek rendeltetése a gyönyörűség de a szerelem
nem övé (Apollinaire)
------
"A hallgatag növények szerelme emberibb.
A madár tudja tán, hogy mi a szabadság,
mikor fölszáll a szél alá
és ring az ég hullámain.
A hegyek tudják hogy mi a méltóság,
hajnalban, alkonyatkor is,
a lomhán elheverő hegyek...
Hegy lettem volna, vagy növény, madár...
vigasztaló, pillangó gondolat,
tünő istenkedés. Ma már az alkotás is rámszakad. "
Radnóti Miklós
01:37!
De, járok társaságba. Sőt, hetente járunk bulizni is. És képzeld el, olyan vagyok, mint egy átlag egyetemista. Csak nekem eddig nem jött össze semmi egy ellenkező nemű emberrel.
egyszer összejön, hidd el, ha tényleg próbálkozol^^
nekem is összeszorul mostanság kicsit a torkom, ha szerelmes párokról olvasok, mert pár hete szakítottunk a barátommal 3 év után, és hát hiányzik a dolog...
Én is kiborulok néha ilyenkor, de mindig figyelmeztetem magam, hogy az önsajnálat még senkit nem vitt előre. Szar dolog, hogy ilyen idősen is egyedül van az ember, tapasztalat nélkül, viszont azzal, ha romboljuk magunkat a siránkozással, azzal csak rontunk a helyzeten. Kitartás :)
22/L
A szex amúgy is a világ legtermészetesebb dolga. Általában azoknak nem jön össze a szex, akik az egészet túlreagálják, azt hiszik, hogy a nők valamiféle felsőbbrendű lények, akiknek a kénye kedve, hogy most lefekszenek e valakivel. Az ilyenek azt hiszik, hogy a szexhez jutás egyetlen járható módja a csalás, a szerepjátszás, a hazugság.
Ez meg is magyarázza, hogy miért vannak még mindig egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!