Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghasad. A szívem. Én ezt már nem bírom. Mit tegyek és miért van ez?
22:53
miért vagyok az??
Hűű... aszittem az ilyen pasik akik már "sok lányt szerettek" nem is tudnak IGAZÁN szeretni.
De ezek szerint tévedtem :).
Aranyos volt amit írtál.
És sajnálom hogy ez van, tényleg együtt tudok érezni.
De...
Nem lehet erőltetni. Ne légy vele erőszakos ne zaklasd állandóan a szerelmeddel. Inkább kicsit kerülj távol tőle. (Így talán rájön h hiányzol neki... de az a legrosszabb ha "mindig ott vagy"...) Nekem volt olyan pasi aki "megfojtott" a szeretetével, nagyon csúnya szakítás lett a végén. És rájöttem hogy igazából nem is voltam belé szerelmes.
Azonban volt egy hatalmas reménytelen szerelem is. Megláttam és elvesztem. És szerintem ez kölcsönös volt... De hát, ő már foglalt volt...
Évekig nem tudtam elfelejteni néha eszembe jutott és bőgtem :$:$.
Az idő azért segített persze.
De egyvalami tud igazán segíteni.... egy IGAZI másik szerelem, ami viszonzásra lel :) én most itt tartok és már minden mást jót/rosszat elfelejtettem.
Neked is hasonlót kívánok!
Elobb-utobb sokakat utoler a vesz...
Ne fojtsd meg, es probalj meg tullepni (igen, tudom mennyire nehez). Meg talan az elejen nem kellett volna ennyire sietni, akkor hosszabban kitartott volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!