Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Már 8 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Már 8 hónapja szexelünk a barátommal, semmi gondd nem volt soha, mindig használtunk óvszert, aminek sosem volt baja.

Figyelt kérdés
Most 30.a van és ha úgy számolom akkor 28.ára kéne megjönnie, de az csak a 28.nap, nekem általában 30 napra jön meg.. Csináltam ma egy tesztet meg tegnap, ami negativ lett, de ma még nem jött meg : SSSSS De tudom hogy nem lehet baj hiszen mindig minden rendben volt, mégis félek.
2011. máj. 30. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az én bnőmnek volt, hogy egy hetet késett. Persze ez nem jelent semmit, de nem tudom, hogy eshettél teherbe, ha végig óvszert használtok és az el sem szakadt.
2011. máj. 30. 18:46
 12/19 anonim válasza:

Öröm segíteni a fiatalságot! :D Igaz, én is csak 20 éves vagyok, de sebaj.

Szóval ez úgy működik, hogy a hüvelyed enyhén savas pH-jú, ha oda bekerülnének a spermák, akkor elpusztulnának. Ezért van ez a fehér folyás, ami segít egy kicsit élhetőbb közeget biztosítani a spermáknak. Tehát ha ez van, akkor megnyugodhatsz, termékeny vagy (és nem terhes). Érthető, ahogy leírtam?

2011. máj. 30. 18:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Én is parás vagyok sajnos.. De az orvos azt mondta hogy a teszt kimuatná.. meg amúgy sem került belém semmi.
2011. máj. 30. 18:47
 14/19 A kérdező kommentje:
persze .. köszönöm :). akkor nyugodjak meg ?
2011. máj. 30. 18:48
 15/19 anonim válasza:
Akkor mért nyavajogsz??
2011. máj. 30. 18:48
 16/19 A kérdező kommentje:
mert ettől félek a legjobban
2011. máj. 30. 18:49
 17/19 anonim válasza:
Igen, megnyugodhatsz.
2011. máj. 30. 18:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, ki ez a 20 éves okoska, aki ennyire osztja az észt, hogy ha van folyás, akkor a lány nem lehet terhes, de még érheti egy k.va nagy meglepetés az életben.

Amikor terhes lesz és folyása is van!!! Ugyanis a muff nem porzik.

Most sírjak vagy nevessek??

2011. máj. 30. 20:41
 19/19 A kérdező kommentje:
jo de azert remélem most nem vagyok az :D
2011. jún. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!