Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal ugy vtunk 1ütt, h nem használtunk gumit, de nem jött belém, mert mikor jött belőle már eljöttem onnan. De maradt vna ott 1kicsi és belém jött vna?
Figyelt kérdés
mert jan.5. jött meg és még nincs meg..:S vagy késhet??vagy még most kéne meg jönniee??Terhess lennék?:S
léccii valaki segitsen..kösziii
2010. febr. 1. 08:35
1/7 anonim válasza:
Könyörgök, ha ideges vagy csinálj tesztet. Egyébként késhet a dolog. Nem sok esély van rá, hogy terhes legyél, de vegyél egy tesztet az a biztos!
2/7 anonim válasza:
Csinálj tesztet! Az idegeskedéstől is késhet.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg egyszer tanulj meg erthetoen irni, aztan kerdezz :P
Amugy valszeg ideg alapon kesik :)
4/7 anonim válasza:
Hát mivel nem védekeztetek igy meg van rá az esély 50-50%. De idegi alapon is késhet ez is tény. Dehát a védekezés nélküli szeretkezés ezzel járhat máskor is hogy késik(vagy "nem"). Veszel egy tesztet és minden kiderűl amire kiváncsi vagy és nem fogsz idegeskedni és meg is fog jönni ha csak az idegesség miatt késik.
5/7 anonim válasza:
Az,hogy kivette,még nem garancia arra,hogy nem estél teherbe.Én így lettem terhes a kisfiammal,pedig a férjem mindig időben kivette...Csinálj tesztet,és ha nem vagy terhes,védekezz ezentúl,csak az a biztos,most már én is tudom!
6/7 A kérdező kommentje:
Január 5.jött meg és már feb 3. még most sincs meg.. még mindig késhet?:S
2010. febr. 3. 12:25
7/7 anonim válasza:
Konyorgom vegyel egy tesztet s ne stresszelj me attol is keshet meg heteket is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!