Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember aki el tud úgy élvezni hogy nem nyög?
Én tudok hang nélkül élvezni, de elég rossz úgy.
Szerintem a nyögés az csak plussz de a zihálás meg a szapora légzés az önkéntelen.
A nyögés egyrészt verbális visszajelzés a partnerednek, hogy élvezed, amit csinál, másrész meg, mikor megfeszülsz (orgazmus közben) és (ha) benn tartod a levegőt, akkor azt valahogy ki kell engedned ;)
Amúgy el lehet élvezni anélkül is, csak valahol jó a másiknak a tudtára adni, hogy mi fut rajtad végig. Tudod, fontos a kommunikáció (szex közben is) ;)
Én soha nem nyögök. Így szoktam meg (vékonyak a falak :D) De szerintem nem lesz se jobb, se rosszabb, ez egyénfüggő, kinek mi a jó.
24/L
Mikor azt érzi az ember, hogy szinészkedés a partner részéről, lelombozó. És forditva: Feldobja az embert ha érzi, hogy spontán, öszinte, az örömszerzés. Ez nyögés nélkül is le tud jönni.
Tök gáz, egy testi fogyatékos ( sajnálatosan erogén zónahiányos,aki két gyerek ellenére még sose élvezet ) 30-as nővel a mutatvány, mikor imitál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!