Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember aki el tud úgy élvezni hogy nem nyög?
tudom ...
minden évben 2 hétre külföldön nyaralunk, anyámék 3 doboz cigit szívnak egy nap de:
"minek nektek külön szoba, több helyiséget kell fűteni meg mibajotok van egymással amúgy is, testvérek vagytok , szeressétek egymást"
Hát szerintem az élvezetnek meg a nyögésnek semmi köze nincs egymáshoz. A nyögés az inkább valami tanult dolog lehet, ezt hallja az ember másoktól / a médiából, ez a "menő". De egyáltalán nem valami ösztönös / kötelező dolog ez.
F.
Szerintem nem tanult dolog. A kisbabák is szoktak nyögdécselni mikor elégedettek és tele a pocijuk. Ez kb. ugyan az. Valami jó, és jól esik hangot adni, mint amikor fáj és jajgatsz, meg amikor jót ettél és hangosan sóhajtasz.
Amúgy igen, simán, csak rossz visszafogni. De előfordult. Még a kapcsolatom elején, mert szégyelltem magam miatta. (tudom, nem kell mondani, hülye vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!