Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek ezzel a férfival?
Pár hónapja megismertem egy srácot, gyakran beszélünk telefonon, mindig ő keres engem.
Mindig erről-arról csevegünk, tehát rólunk semmi nem kerül szóba.
Én azonban megszerettem őt, és őrülten vágyom rá, hogy megérinthessem, csókolhassam és kívánom minden részemmel.
Mit tegyek? Nem hiszem, hogy érez valamit, én viszont egyre többet.
Röviden és tömören a véleményem az, hogy egy muja srácot fogtál ki, aki nem tudja mit szeretne, vagy a kezdeti próbálkozások elutasítása miatt (ld. füzet) már nem biztos magában. Hívd fel te! Nincs az sehol sem megírva, hogy mindig neki kell keresni. Egy idő után ezt én is megunnám a helyében. Aztán beszéljetek meg egy olyan személyes talit, ami egyértelműen randi... tehát mondjuk ne a szemetet vigyétek le együtt, hanem mondjuk séta kettesben valahol...
Ha erre nem lép, akkor vagy tényleg muja, vagy nem akar tőled semmit, vagy van barátnője, csak nem tudsz róla.
Üdv
Bárcsak ő is így rajongana értem!
Jópárszor felhívott már azért. Én a múltkorában írtam nekiy sms-t, meglepett, hogy nem válaszolt rá. Pár nappal később ismét írtam, akkor felhívott. Nem tudom, hogy miértnem írt vissza. Ezért nem akarok írni neki, ne érezzen tolakodóank.
Várom, most talán majd felhív ő. Kérdés mikor, mert már nagyon várom. :)
A szegénységről meg csak annyit, hogy nem tudja, hogy ilyen csóri gyerek vagyok. Nem is akarom, hogy tudja. :)
Sokat utasítottam vissza? Nekem még még le sem esett, hogy setleg ez kezdemnezés lett vona. Nem mondott semmi olyat. Vagy ennyire vak vagyok?
Izából egy időben esett le, hogy milyen sokt hív.
Még 2 lehetőségem van
- még találkozunk egyszer személyesen jövő hétvégén, közös vizsga
-és még 1 lapom van :)Nála a jegyzetem, valamikor vissza fogja akarni adni. VAGY ha nem, akkor megkérem, hozza el nekem. Majd beismerem nem a jegyzet érdekelt igazán.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!