Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kis vagy közepes mell? Szexi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kis vagy közepes mell? Szexi?

Figyelt kérdés
Természetesen a lány melleire gondolok:) [link]
2011. máj. 29. 19:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

ma 20:17

"Most komolyan ha nem lenne barátnőtök Ez azoknak szól akiknek ez a csaj "roh@dtul nem jön be" és elétek állna ez a csaj, akkor hazaküldenétek a pics@ba???? Ez vicc...."

Mégis ki írt itt ilyesmit?

"Én is kíváncsi lennék h aki szerint ez a nő visszataszító az vajon hogy néz ki...."

Fuss neki még egyszer:

1. Senki sem írt szerintem olyat, hogy "visszataszító".

2. Az, hogy mi hogyan nézünk ki, teljesen irreleváns.

2011. máj. 29. 20:20
 32/41 anonim ***** válasza:

20:20-as!

Szerintem te vagy egy zavarodott lélek vagy akinek elmentek otthonról, vagy még sosem volt senkid mert elutasítottak eddig mindig, vagy nem is próbálkoztál...

Vagy egy kib@szottul féltékeny lány vagy!

ÉS! "fuss neki még 1x" erre a hülyeségedre az a válaszom, hogy én egy összefoglaló szót írtam arra amit sokan sokféle képen megfogalmaztak!

2011. máj. 29. 20:23
 33/41 anonim ***** válasza:

ma 20:23

"Szerintem te vagy egy zavarodott lélek vagy akinek elmentek otthonról, vagy még sosem volt senkid mert elutasítottak eddig mindig, vagy nem is próbálkoztál..."

Te miért nem vagy képes elfogadni, hogy nem mindenkinek az jelenti a vágyai nőjét, mint neked? :)

2011. máj. 29. 20:27
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem erről volt szó....nagyon nem. "hogy kötelező ezt elfogadni" De nem hiszem h le kell írni egy ilyen csajt...

ÉS ha csak ő lenne???

Na mindegy hagyjuk....:)

2011. máj. 29. 20:33
 35/41 anonim ***** válasza:

ma 20:33

Mégis ki írta le ezt a "csajt"? Én biztosan nem. Leírtam, hogy mi nem tetszik benne, és mi az, amiben más nők jobban megfognak. Ennyi.

Nem csak ő létezik egyedül.

2011. máj. 29. 20:34
 36/41 anonim ***** válasza:

20:34-es nem csak rólad van szó! :)

Csak te vagy az egyetlen akivel ezt neki álltam megvitatni :)

2011. máj. 29. 20:39
 37/41 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam senki sem leírni. De a helyzet akkor is ugyanaz: akár személyes ismeretségből, akár internetről tudnék mondani kapásból tucatnyi nőt, aki külsőre jobban megfog, mint ez a nő.
2011. máj. 29. 20:41
 38/41 anonim ***** válasza:
remek :)
2011. máj. 29. 20:53
 39/41 anonim ***** válasza:

Köszi a jobb képet, így már kisasoltam azt a fránya szöget:D, de a véleményemet továbbra is fenntartom:)

Amúgy kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől:D

2011. máj. 29. 22:11
 40/41 anonim ***** válasza:
kár volt belinkelnem nagyban is :D
2011. máj. 30. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!