Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kis vagy közepes mell? Szexi?
2011. máj. 29. 19:31
2/41 anonim válasza:
És nálam ez a lány már a túl vékony kategória.
3/41 anonim válasza:
nem számít, önmagában a csaj alakja nekem tetszik. nem a mell méret számít.
4/41 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdéshez azt is hozzátenném, hogy bejön-e ez a mell, illetve a lány alakja.
2011. máj. 29. 19:36
5/41 anonim válasza:
Nem igazán. Túl vékonyak a combjai, nem elég husis.
6/41 anonim válasza:
Nekem ez a csaj pontosan az ideálom!
A mellmérete is elég, és a teste is pont jó!
Ennél vékonyabb azért már ne legyen persze....26/f
7/41 anonim válasza:
Bejön az alakja, kb pont az ilyenek tetszenek.A melle meg csak másodlagos, ha fele ekkora lenne akkor is tetszene a lány a képen.
8/41 anonim válasza:
nagyobb pixelbe a csajszi:
9/41 anonim válasza:
És még testékszere is van. És még a keze is csupa visszér. Újabb súlyos mínuszpontok. :)
10/41 anonim válasza:
hát biztos van olyan pasi akinek ez a csaj gebe.....
De szerintem ő pont elég feszes hassal, elég nagyságú mellekkel, és lábakkal rendelkezik. (persze sok ilyen lány van)
És szerintem nagyon sok lány szeretne hasonló képen kinézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!