Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kis vagy közepes mell? Szexi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kis vagy közepes mell? Szexi?

Figyelt kérdés
Természetesen a lány melleire gondolok:) [link]
2011. máj. 29. 19:31
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
nekem a péniszem eres, most mitcsinálják? ez a csaj sem tud semmit tenni na.
2011. máj. 29. 19:59
 22/41 anonim ***** válasza:

figyelj ha ilyen alkatod van és az arcod is kedves illetve szép, akkor NEM kell aggódnod a melled miatt!

És ez egy bazinagy tévhit a nők részéről, hogy annyira de annyira fontos a mellméret........:) NEM! Nem fontos.

27/f

A húgom is ezen parázik állandóan h kicsi a melle azaz nem bazinagy...pffff pedig ő is így néz ki, ehhez hasonló...

Még annyi.....lehet h legelőször meglátjuk mi pasik a nagy melleket de az nem jelenti azt h tetszik is...soxor scak megnézzük, hogy "na bazz mekkora tőgyeid vannak azt mosolygunk egyet...

2011. máj. 29. 20:00
 23/41 anonim ***** válasza:
kanna, kanna, kannaaaaaaaa XD
2011. máj. 29. 20:01
 24/41 anonim ***** válasza:

hát inkább megfelel.Mert nagyon nem ugyan az a visszér és az ér.Gondolkozz már.OMG!

Amúgy a szép a teste a lánynak és egyáltalán nem hasonlít a piercingje egy 100-as szögre.Aki őt cikizi nem tudom,hogy hogy nézhet ki,biztosan tökéletes az alakja:D gratulálok nekik:D

2011. máj. 29. 20:02
 25/41 anonim ***** válasza:
A mell fontos de kb 20. szempont elsődleges: arc fenék csípő ( nálam a láb is ide számít ).
2011. máj. 29. 20:03
 26/41 anonim ***** válasza:

"Bizony, ugyanazt. Nálam ez lényegében kizáró tényező egy nőnél."

Ok most nem arról van szó, hogy járnál-e vele, mert gondolom ő sem járna veled:)

A alakjáról volt szó, azon belül is a melleiről.

Vonatkoztassál el a "100-as szögtől" és az alapján ítélj, bár én hidd el jól megnéztem és sehol sem látok piercinget:)(lehet h rossz a szemem:D)

Amúgy nem szeretném ha védőbeszédnek tűnne az írásom, mert sajnos semmi közöm a csajhoz:)

Jó a csaj és kész:D

2011. máj. 29. 20:05
 27/41 anonim ***** válasza:
a túl nagyot sem tartom szexinek a zsánerem a kicsi tenyérbe passzoló formás kerek
2011. máj. 29. 20:10
 28/41 anonim ***** válasza:

ma 20:02

Már bocs, véleményt kértek, véleményt adtam. A válasz szempontjából teljesen irreleváns, hogy én hogyan nézek ki. Amúgy meg: úgy nézek ki, hogy ki ne essek az ablakon.

2011. máj. 29. 20:13
 29/41 anonim ***** válasza:

Hazafi93

Nézd meg jobban:

[link]

2011. máj. 29. 20:14
 30/41 anonim ***** válasza:

Ez tényleg vicces.....

Most komolyan ha nem lenne barátnőtök Ez azoknak szól akiknek ez a csaj "roh@dtul nem jön be" és elétek állna ez a csaj, akkor hazaküldenétek a pics@ba???? Ez vicc....

Én is kíváncsi lennék h aki szerint ez a nő visszataszító az vajon hogy néz ki....

2011. máj. 29. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!