Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számithat valamit a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Számithat valamit a lányoknál hogy milyen zenét halgatok? 17/f

Figyelt kérdés
Külsőleg nincs rajtam semmi extra, csak a zene amit halgatok eléggé elüt a mai átlag zenei kínálattól (metal core). Persze tudom hogy vannak olyanok akik még halgatják ezt, de én úgy veszem észre hogy a nagy töbség mégcsak nem is hallott eről a zenéről. Egyszer volt hogy elfelejtettem elvinni a fülhalgatóm a suliba és az nélkül próbáltam meg halgatni a saját zeném (igyekeztem minnél halkabban). Az egyik lány rámszólt hogy ne halgassam ezt a szőrnyűséget mert ő fél az ilyesmitől, idézem: "olyan mintha az ördög énekelne". Szóval akkor ez nagyon taszító egy lány számára?
2011. máj. 29. 18:37
1 2 3 4 5
 31/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Igen ültem. Keresztapámnak van egy nagyobb gépje de még mindig többre tartok egy lányt mint egy motort.Nem tudod milyen érzés az amikor átölel vagy esetleg megcsókol majd ha lesz másképp fogsz gondolkodni. 14/F
2011. máj. 29. 19:44
 32/43 A kérdező kommentje:
jójó, nem kell felkapni a vizet. Igazad van nem tapasztaltam semmi ilyesmit. De én a motoromnak élek rá költöm a pénzem nem a barátnőmre, ha ráülhetek és vadulhatok vele akkor érzem magam igazán jól, az életem is rámehet ez teszi igazán élvezetessé. De azt is értem mi a normális és hogy mások mit gondolnak erről. Egyépként bejelőlhetsz facen Zsomolya Szabolcs.
2011. máj. 29. 19:53
 33/43 cherry. ***** válasza:
Nem hinném. Bár engem is megszóltak már, hogy lány vagyok és hard rockot hallgatok:)) De nem értem mi a bajuk..
2011. máj. 29. 19:54
 34/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Nem kaptam fel a vizet csak megjegyeztem elnézést ha kissé durva volt az írásstílus. A Facebook sajnos kilőve nem vagyok fent ilyen oldalakon. csak egy msn-em van. Annyi bőven elég.
2011. máj. 29. 19:56
 35/43 A kérdező kommentje:

19:56

Értem van egy videó ami talán egy kis betekintést nyujt hogy miért szeretem ennyire a motorom, Nagyon motivál ez az alak :D http://www.youtube.com/watch?v=-cVpBP0hiq8

2011. máj. 29. 20:01
 36/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:

A videó SME tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.

Sajnáljuk.

Nem tudom megnézni =/.

2011. máj. 29. 20:07
 37/43 A kérdező kommentje:
úgy látszik magyarországon le van tiltva, de én vajdasági vagyok ami szerbiában van :P na min egy itt egy másik hátha ez működni fog http://www.youtube.com/watch?v=UWs96bsmmVQ
2011. máj. 29. 20:13
 38/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Sajnos ez sem megy.Talán ha az ember nevét megadod akkor rátudok keresni.
2011. máj. 29. 20:14
 39/43 A kérdező kommentje:
2011. máj. 29. 20:34
 40/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Igen ez már megy és értem én hogy neked a motorod az "életed" de szerintem majd változni fog.
2011. máj. 29. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!