Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számithat valamit a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Számithat valamit a lányoknál hogy milyen zenét halgatok? 17/f

Figyelt kérdés
Külsőleg nincs rajtam semmi extra, csak a zene amit halgatok eléggé elüt a mai átlag zenei kínálattól (metal core). Persze tudom hogy vannak olyanok akik még halgatják ezt, de én úgy veszem észre hogy a nagy töbség mégcsak nem is hallott eről a zenéről. Egyszer volt hogy elfelejtettem elvinni a fülhalgatóm a suliba és az nélkül próbáltam meg halgatni a saját zeném (igyekeztem minnél halkabban). Az egyik lány rámszólt hogy ne halgassam ezt a szőrnyűséget mert ő fél az ilyesmitől, idézem: "olyan mintha az ördög énekelne". Szóval akkor ez nagyon taszító egy lány számára?
2011. máj. 29. 18:37
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

18:47

Mondjuk énsem az ilyen diszkós csajokat keresem. De tudod hogymegy ez a lányoknál, egy kis l*tyó megtud valamit, egy hét mila már az egész iskola azt meséli hogy sátánista vagyok. Bözben pedig a zene amit halgatok eggyáltalán nem erről szól, PL az "as i lay daying" keresztény együttes xD hát nem irónikus? itt egy link is ha szeretnéd meghalgatni.

http://www.youtube.com/watch?v=gKXvtXQCU9U

2011. máj. 29. 18:56
 12/43 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. Az előző barátom egy őrült metálarc, rockerállat volt (bakancs, feketecuccok, láncok, ahogy azt kell), bolondultam érte, sajnos meg is csalt nemegyszer, szóval nekem rossz emlékként is maradhatott volna a rockzenét hallgató férfi. Ennek ellenére én is szeretem a rockot. A mostani párommal mindketten vegyesen hallgatunk mindenfélét. :)
2011. máj. 29. 18:57
 13/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Meghallgattam a zenét és tényleg nem rossz.Őhhh a sátánizmust én is megkaptam :) a poén az hogy egyházi suliba járok xD szóval ezért sem szeretnek túlságosan de amúgy engem az ősi viking vallás jobban vonz és közelebb áll hozzám mint a sátánizmus és sok black metal banda akiket le sátánistáztak csak egyszerűen pogányok.De ez már nekik magas de szépen szólva is leszarom.
2011. máj. 29. 19:02
 14/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=BgcDlqwxhl4 engem ezért a számért sátánistáztak le pedig Varg vagyis Burzum viking nem sátánista de m1.
2011. máj. 29. 19:04
 15/43 anonim ***** válasza:

Na most az, hogy keresztény, nem jelent semmit.

De még egyszer: ha ez az, ami neked tetszik, és ez az, ami te vagy, akkor ne foglalkozz azzal, amit mások, vagy bizonyos "lotyók" mondanak rólad.

2011. máj. 29. 19:06
 16/43 A kérdező kommentje:

De mondjuk ismerek olyan számokat is ahol a hardcore síkítást és a mély hörgést egész jól kombinálták és a zenei hangzása a számnak teljesen fülbámászó lett, olyanok is dicsérték akik tényleg nem szeretik ezt a stílust:

http://www.youtube.com/watch?v=fRrU2RFX3_U

2011. máj. 29. 19:11
 17/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
A kezdése az rohadt jó bár az egész szám már nem teljesen az én stílusom.
2011. máj. 29. 19:14
 18/43 anonim ***** válasza:
Okok. A választ megkaptad. Szerintem az a baj, hogy te túlságosan büszkve vagy a saját zenei ízlésedre. Pedig ennek egészen pontosan 0 köze van az emberi jellemedhez. Vagy lehet, hogy mégsem 0, de akkor meg lehet az is, hogy a lányok mégis helyesen következtetnek ezekből a zenékből a jellemedre.
2011. máj. 29. 19:14
 19/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Bár a hörgés abban a számban nem éppen erős szóval szerintem azért tetszett nekik de egy tényleg hörgőstől mint pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=gCM4HzsCiJw falra másznának :D.
2011. máj. 29. 19:15
 20/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14 Ő csak megpróbálta a zenéjét hallgatni az iskolában őt kezdték leszólni nem fordítva.Ez nem büszkeség kérdése hanem kinek mi tetszik.Diszkós lányok között meg nem azért válogatunk mert nem tetszenének (igenis vannak olyan lányok köztük hogy csorog a nyálam) hanem azért mert mi nem vagyunk nekik elég jó mert nem vasalthajú fullcapben szaladgáló emberkék vagyunk.
2011. máj. 29. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!