Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számithat valamit a lányoknál hogy milyen zenét halgatok? 17/f
ma 19:18
Ok, de ha neked a saját szavaiddal élve a diszkós, úgymond fullos lányok után csorog a nyálad, akkor ne csodálkozz, ha nekik meg a cicafiúk után, vagyis, az általad leírt férfitípus után.
Ezt az egyuttest ismerem. El ütős ez tény xD. De amit én linkeltem abban az énekes tényleg nagyon tud, nem szabad kritizálni, az benne a pláne hogy tisztán hörög és sikít, ami diséretes. A legjobb gitáros a sulinkban is nagyon dicséri itt vagy másik szám tőlük amin hallani ezt
19:20
Cicafiúk? xD
Te nem tudod mit beszélsz, én eggyáltalán nem vagyok az a tipus, teljesen szokványos öltözetem van, inkább hasonlítok, mondjuk egy ideig szerettem volna borotvált fejet mert az illet volna a testfelépítésemhez, de azután lemondtam róla :D
19:27
Abban igazad van hogy nem volt még nő ez életemben, de minek ha van motorom xD Az még jóbb.
19:31
Aham értem, Elolvastam még egyszer, de most rendesen. :D
19:36
Ültél már valaha igazi motoron? Nem az ilyen robogókra vagy autómataváltós vackokra gondolok, henem egy igazi vadállatra mi tépi az utat. Abba tényleg bele lehet szeretni. Nekem egy Kawasaki kmx-em van. Jobban szeretem akármenyik lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!