Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számithat valamit a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Számithat valamit a lányoknál hogy milyen zenét halgatok? 17/f

Figyelt kérdés
Külsőleg nincs rajtam semmi extra, csak a zene amit halgatok eléggé elüt a mai átlag zenei kínálattól (metal core). Persze tudom hogy vannak olyanok akik még halgatják ezt, de én úgy veszem észre hogy a nagy töbség mégcsak nem is hallott eről a zenéről. Egyszer volt hogy elfelejtettem elvinni a fülhalgatóm a suliba és az nélkül próbáltam meg halgatni a saját zeném (igyekeztem minnél halkabban). Az egyik lány rámszólt hogy ne halgassam ezt a szőrnyűséget mert ő fél az ilyesmitől, idézem: "olyan mintha az ördög énekelne". Szóval akkor ez nagyon taszító egy lány számára?
2011. máj. 29. 18:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

ma 19:18

Ok, de ha neked a saját szavaiddal élve a diszkós, úgymond fullos lányok után csorog a nyálad, akkor ne csodálkozz, ha nekik meg a cicafiúk után, vagyis, az általad leírt férfitípus után.

2011. máj. 29. 19:20
 22/43 A kérdező kommentje:

Ezt az egyuttest ismerem. El ütős ez tény xD. De amit én linkeltem abban az énekes tényleg nagyon tud, nem szabad kritizálni, az benne a pláne hogy tisztán hörög és sikít, ami diséretes. A legjobb gitáros a sulinkban is nagyon dicséri itt vagy másik szám tőlük amin hallani ezt

http://www.youtube.com/watch?v=Fud55uJq-jw

2011. máj. 29. 19:24
 23/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Igen csak hogy nekem nem csak a külső a lényeg hanem hogy milyen belül az a lány felőlem az lehet polkás,jazz-es,diszkós bármilyen.Míg ő nekik csak a saját "fajtájuk" a jó és akkor még mi túl "büszkék".
2011. máj. 29. 19:24
 24/43 anonim ***** válasza:
Na és én meg Fekete Pákót hallgatok akkor én nem tudok beszélni. Kisfiam látszik nem volt még nő az életedben vagyis csak egy. Ezzel akarsz csajozni ha azt mondtad volna operát hallgatok akkor azt mondom furcsa.
2011. máj. 29. 19:27
 25/43 A kérdező kommentje:

19:20

Cicafiúk? xD

Te nem tudod mit beszélsz, én eggyáltalán nem vagyok az a tipus, teljesen szokványos öltözetem van, inkább hasonlítok, mondjuk egy ideig szerettem volna borotvált fejet mert az illet volna a testfelépítésemhez, de azután lemondtam róla :D

2011. máj. 29. 19:28
 26/43 anonim ***** válasza:
Én pont azt írtam, hogy a lányok jelentős része az ilyen cicafiúkra bukik - szerintem -, nem azt, hogy te az lennél, kérdező. Olvasd el a válaszomat még egyszer szerintem.
2011. máj. 29. 19:31
 27/43 A kérdező kommentje:

19:27

Abban igazad van hogy nem volt még nő ez életemben, de minek ha van motorom xD Az még jóbb.

2011. máj. 29. 19:33
 28/43 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Azért 17 éves létedre még kicsit gyerekes felfogásod van.Én is azt hittem tavalyig hogy a ps3-mon való Call of Duty-zástól nincs jobb de utána lett egy lány és elmondhatom hogy jobb mint a PlaySation. :D
2011. máj. 29. 19:36
 29/43 A kérdező kommentje:

19:31

Aham értem, Elolvastam még egyszer, de most rendesen. :D

2011. máj. 29. 19:38
 30/43 A kérdező kommentje:

19:36

Ültél már valaha igazi motoron? Nem az ilyen robogókra vagy autómataváltós vackokra gondolok, henem egy igazi vadállatra mi tépi az utat. Abba tényleg bele lehet szeretni. Nekem egy Kawasaki kmx-em van. Jobban szeretem akármenyik lánynál.

2011. máj. 29. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!