Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kezelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni egy hangulatembert? Hogyan tudom őt segíteni vagy elviselni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ennél mindenkinek összetettebb a személyisége. Van aki bizalom nélkül is kezd kapcsolatot van aki alapból bizalommal fordul mindenki felé én is ilyen voltam. Van viszont aki bizalom nélkül semmilyen kapcsolatot nem létesít a felszíneseken kívül ilyen vagyok most én is sajnos... Arra meg, hogy a kérdező miért aggódik szerintem érthető. Egy mély komoly és fontos barátságot életünk végéig megtarthatunk. Viszont a szerelem ennél szeszélyesebb én sem lennék soha a legjobb barátommal pedig az ő részéről sokáig több volt mint barátság. Persze ha az érzés kölcsönös és szerelmesek lesztek akkor ezen már nem fogtok gondolkodni.

A tegnapi lány :)

2011. máj. 31. 23:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Lord Sad and Bad-nak : ha elolvasod, a 21 éves lánynak a válaszát, megtudod, a válaszomat. :)

Sokkal összetettebb ő, mint a többi barátom, és talán emiatt tudom rámondani, hogy "furcsa" ember, mert azért sikerült engem is megváltoztatnia, pedig eddig én nem adtam mások véleleményére, de amióta őt ismerem, mindig mindenben kikérem a véleményét. :)

És igen...ha már nem fogunk összejönni, mert ahhoz nekünk ez a barátság túl drága, akkor remélem megmaradunk örökre barátoknak :D

2011. jún. 1. 10:03
 13/16 Lord Sad and Bad ***** válasza:
Elolvastam,megértettem köszönöm és sok sikert!
2011. jún. 1. 19:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Én köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, sokkal okosabb lettem, és most úgy érzem, hogy valamit mégiscsak tudok érte tenni ;)
2011. jún. 2. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
:) Igazán nincs mit, én igyekszem ott segíteni ahol csak tudok.
2011. jún. 2. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de engem érdekelne, mi lett végül. Összejöttetek kedves kérdező a barátoddal vagy megmaradtatok barátoknak?
2013. nov. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!