Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni egy hangulatembert? Hogyan tudom őt segíteni vagy elviselni egy párkapcsolatban?
Hát szerintem ennél mindenkinek összetettebb a személyisége. Van aki bizalom nélkül is kezd kapcsolatot van aki alapból bizalommal fordul mindenki felé én is ilyen voltam. Van viszont aki bizalom nélkül semmilyen kapcsolatot nem létesít a felszíneseken kívül ilyen vagyok most én is sajnos... Arra meg, hogy a kérdező miért aggódik szerintem érthető. Egy mély komoly és fontos barátságot életünk végéig megtarthatunk. Viszont a szerelem ennél szeszélyesebb én sem lennék soha a legjobb barátommal pedig az ő részéről sokáig több volt mint barátság. Persze ha az érzés kölcsönös és szerelmesek lesztek akkor ezen már nem fogtok gondolkodni.
A tegnapi lány :)
Lord Sad and Bad-nak : ha elolvasod, a 21 éves lánynak a válaszát, megtudod, a válaszomat. :)
Sokkal összetettebb ő, mint a többi barátom, és talán emiatt tudom rámondani, hogy "furcsa" ember, mert azért sikerült engem is megváltoztatnia, pedig eddig én nem adtam mások véleleményére, de amióta őt ismerem, mindig mindenben kikérem a véleményét. :)
És igen...ha már nem fogunk összejönni, mert ahhoz nekünk ez a barátság túl drága, akkor remélem megmaradunk örökre barátoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!