Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi játszódik le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi játszódik le egy fiúban, mit érez?

Figyelt kérdés

A barátom már 1 éve szakított velem. Azt mondta, kiszeretett belőlem. Hirtelen, egyik napról a másikra. Egy kiadós veszekedés után. Pedig előtte nagyon nagyon szeretett, és én is őt.Túl nagy volt a szerelem, ezt sokszor mondtuk is, mivel annyira kívántuk , és szerettük egymást, hogy ha nem lehettünk együtt, az már fájt fizikailag is. És minden kicsit sértő szó világfájdalom volt. Addig sosem veszekedtünk, akkor viszont hirtelen annyira megbántottuk egymást, hogy valami eltört bennünk. Ő pár héttel a "csatánk" után azt mondta, hogy nem érez irántam semmit, csak vonzódást,de míg újra belém szeret, ahhoz idő kellene. Hogy lehet, hogy valakinek sokáig kellesz, nagyon szeret téged, aztán meg már nem érez semmit?

Azóta nem beszéltünk, de nem értem a helyzetet. A szerelem elmúlásával mit érzünk? Azt, hogy nem vágyunk már a másikra? Vagy a vonzalom megvan, csak nem hiányzik? Vagy nem szeretjük magát a lényét a másiknak?

2011. máj. 29. 12:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jó látni, és olvasni, hogy azért van remény tényleg!

2011. máj. 29. 21:01
 12/14 A kérdező kommentje:
16.42-es veled miért szakított a barátod? Kiszeretett belőled? Addig a fél évig nem is beszéltetek? Tudnál esetleg tippeket adni, hogy mit tegyek, hogyan ébresszem benne fel újra a szerelmet? Mert azóta nem látom nagyon, soha nem beszélünk, és eléggé zavarban van, ha látom.
2011. máj. 29. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szeret ő téged, csak hatalmasat csalódott benned, mert nem ilyen embernek ismert. Egy dologgal szerintem jóvá teheted. Keresd meg, mondd el neki, hogy nem tudod miért voltál ilyen ez nem jellemző rád, túl stresszes vagy manapság, bocsásson meg, mert tiszta szívedből szereted és az életed is érte adnád.

Így a csalódást kompenzálni fogod a bocsánatkéréssel. Érted? Szóval hajrá, mert ha sokáig vársz, valóban kiszeret majd belőled.

2011. jún. 1. 08:27
 14/14 anonim válasza:

16:42es vagyok. :)

Mindenképp próbálj vele beszélgetni, újra közelebb kerülni hozzá.. Hívd fel vagy írj neki valamelyik közösségi portálon hogy beszélgethetnétek kettesben, kivel mi történt. Szerintem neki is jól fog esni az érdeklődésed. Ne egyből azzal törj rá, hogy szereted még- kérdezz rá, mi történt vele amióta nem vagytok együtt, mivel tölti az idejét, hova jár bulizni,stb. Nosztalgiázhattok; kinek milyen vicces/kellemes emlékei vannak a kapcsolatotokról :)) De ez már eléggé célzás, erre csak akkor térj rá, ha ő is érdeklődik utánnad és észreveszed rajta a lelkesedést:) Közelíts felé barátként, hidd el, nyitni fog ő is. Észre fogod venni, ha van még nála esélyed.. ne félj a visszautasításától, veszteni nem tudsz semmit.. beégni se fogsz tudni a srác előtt, ha jó volt a kapcsolatotok..hiszen akkor nagyjából megismert és szerette azt, aki vagy. :) Gondolj arra a fiúra, akivel jártál: teljesen emberi, nem néz le, neki is vannak rossz napjai.. és lehet, hogy Ő is ugyanúgy vágyik egy találkozásra, csak nem meri megkérdezni, vagy nem akarja felszakítani a 'sebeket' benned. (Nem biztos, de mintha azt olvastam volna, hogy szakítás után annak 'illő' kezdeményezni, akit kidobtak, mivel ő tudja hogy tud e újra kapcsolatot teremteni a másikkal, eltelt e annyi idő,amennyire neki szüksége van.) Mindenképp megéri megpróbálni a beszélgetést. :) Vagy ha van olyan ismerősöd, aki mindkettőtökkel jóba van, megkérhetnéd, hogy szervezzen valamilyen baráti programot, és hagyjanak valamilyen ürügynél fogva magatokra. Ezt mondjuk szerintem négyes vagy max öt fős programnak éri meg.. Vagy esetleg egy sátrazás, ahol többen is vagytok, táncoltok, isztok egy kicsit.. és máris ott egy szituáció, ahol kettesbe is tudtok lenni, beszélgetni is tudtok, meg társaságba is. Szerintem kezdésnek tökéletes ez is. :) Figyelheted a reakcióját, mikor köszönsz neki,stb. Elcseverésztek többen, és talán még haza is kísérne. :) Ha sátraztok például, akkor bármi megtörténhet: van egy éjszakád visszahódítani ;)

Hát.. amikor mi szakítottunk, akkor utánna kicsit haragosan váltunk el. Ő se tudta miért dobott ki igazából.. Erős baráti érzésnek hitte azt, amit érez, plusz szabadságvágya is volt. (Pedig egyáltalán nem vagyok az a lánytípus, aki rövid pórázon tartja a párját. sőőt.. ) Szakítás után haragudott rám, próbált elkerülni.. kb 4 hónapig sikerült is neki. Addig szinte semmit sem tudtam róla. Aztán újra egy lett a baráti körünk, és egyre gyakrabban láttam. Eleinte kellemetlen volt, mivel nem beszélgettünk, levegőnek néztük egymást. Aztán hetekkel később - ismét egy társaságba voltunk- odajött, mintha mindigis haverok lettünk volna, hogy miújság velem. Rettenetes boldog voltam, bár azt hittem, barátságnál több már sose lesz köztünk. Aztán mindennap beszélgettünk, smseztünk stb. Már ki mertem jelenteni-egy kis eltitkolt fájdalommal- hogy Ő a legjobb haverom,és bármikor számíthatok rá. Aztán annyira bensőséges lett a kapcsolatunk, hogy kiderült: mindketten többet akarunk, csak nem akartuk elrontani a 'barátságunkat', ami olyan nehezen alakult ki szakítás után. :) És még mindig a pasim és a legjobb haverom egy személybe :) Mikor újrakezdtük, tudta mivel tud megnevettetni, tudta hogy vegyen le teljesen a lábamról.:)

2011. jún. 5. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!