Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés a pasiddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a pasiddal szeretkezni és aludni?

Figyelt kérdés
lehetőleg RÉSZLETESEN :D:D
2011. máj. 28. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

19:59 jól leírta :D

tényleg tök romantikusnak hangzik, de nekem is van amikor alszom a barátommal, tök édes meg minden, ő hamarabb elalszik, és így berángatózik álmában... és megüt néha vagy valami :DDDD vagy amikor nyom a karja és nem tudok megfordulni meg semmi, mert felébreszteném, vagy csak még rosszabb lenne.

egyébként a világ legjobb érzése. olyan biztonságban érzem magam, mint soha máskor... olyan mintha olyankor minden a helyén lenne :)

2011. jún. 14. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

miről beszéltek! imádtam együtt aludni a barátommal! simogatott mielőtt elaludtunk volna, összebújtunk és minden olyan kellemes volt, olyan biztonságos. ha nem kényelmes akkor elfordulsz tőle, persze nem muszáj mindig egymáson csüngeni álmodban sem! ha ő aludt el előbb akkor éreztem egy apró rángást, és abbahagyta a simogatást is. az úgy nem volt jó, de én is bealudtam úgy meg nem zavart. sztem szuper együtt aludni a pároddal!

mi már nem vagyunk együtt és túl is vagyok rajta, de ez pont egy olyan dolog ami hiányzik. nem pont vele, hanem úgy önmagában, ez az érzés.

2011. jún. 14. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

én nem is tudok elaludni mikor nem vele vagyok:S

ért egy trauma, azóta alvászavarom van holott előtte sosem volt, de azóta nem tudok elaludni éjjel, ha sikerül felébredek éjszaka 2-3-4-5x, rémálmok stb.

mellette viszont teljesen megnyugszom mikor hozzábújok és érezzük egymás szívverését az megnyugtat, ahogy átkarol meg olyan érzésem van, mintha ennek mindig is így kellett volna lennie, és így van minden rendjén. szinte azonnal elalszom, és átalszom békésen az éjszakát.

Szóval én pl nem tudok nélküle aludni, ez szerintem egyénfüggő, + hogy ő e Az az ember..

de egyébként most konmolyan, mért kérded? ha megindokolnád lehet tényleg arra kapnál választ amire kíváncsi vagy:)

2011. jún. 15. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:

23:17

nem azt mondtam, hogy nem jó, hanem azt, hogy azért nem mindig sikerül olyan tökéletesen :DDD persze én is imádok vele aludni, de azért van olyan eset hogy kényelmetlen.. nem vagyunk tökéletesek :)

2011. jún. 15. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:
de jo mar nektek :'( en meg mindig egyedul alszok,es nem is az a baj hogy egyedul alszok,hanem az hogy nem is lenne kit meg kerni(parra gondolok)remelem egyszser eljon az igazi.szerintem te se add fel!!!!ha fiu vagy(mint en(es lehet hogy paran ki rohognek hogy de erzelgos vok,de nem erdekel))akkor ha talalsz valakit,kerdezd meg hogy tole hogy pl"nincs kedved nallam aludni?"ha csaj(nem pont mint en xD)akkor meg kerdzd meg hogy "aludhatok nallad?"ha kb olyanok mint en(aminek nem tul sok eselye van mer nem vagyun egyformak)akkor nagyon boldogan beleeggyezik.ha nem erted akkor irj privat uzenetet :D
2012. márc. 21. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, én meg csak akkor tudok jól aludni, ha a párom velem alszik.. nélküle nehezen alszom el, és kevésbé pihentető, reggel fáradtabban ébredek fel.
2012. okt. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!