Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mi a legizgatóbb egy lányban?
Figyelt kérdés
Szerintetek mitől szép egy lány, milyen lányok jönnek be nektek??(:
vagy mitől izgató egy lány??:D
hülye válaszok is jöhetnek, mert ez egy elég hülye kérdés, meg legalább nevetek.:DD
(lécci a korotokat is írjátok.(: )
2011. máj. 28. 11:12
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
De egy fiúnak mért ezek a fontosak?? :D
2011. máj. 28. 11:17
5/13 anonim válasza:
Leginkább az arca (szemei, szája), a haja és a melle...
30/F
6/13 Fémfaház válasza:
azt kérdezted mi a legizgatóbb, hát leírtam, de párválasztásnál nem ez a legfontosabb, mondjuk azér nézzen ki valahogy, de nekem az arc és a szem az ami fontos
7/13 anonim válasza:
Nekem egy lányban a legizgatóbb, ha szép, kívánatos, de elérhetetlen. Ennél csak az izgat fel jobban, ha mégis elérem.
8/13 kurbi válasza:
Haja, segge, melle és a lábai 15/F
10/13 anonim válasza:
segg, mell és ha ezekkel él is például ha sex előtt fel akar izgatni 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!