Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit részesít előnyben párkereséskor egy nőben egy 30 éves férfi?
Egy olyan korú férfi inkább a komoly kapcsolatra keresi párját szerintetek?
Ők inkább gondolkodnak már hosszútávon, családban stb?
Mit gondoltok?
Én tudnék egy 22 éves lányban is komoly partnert látni,de itt már tényleg a hosszútávú kapcsolat,család is szempont lehet.
36/F
Remélem, hogy komolyan gondolkodik, mert én mindig olyan párt kerestem, aki hasonlóan gondolkodik, mint én. Családot szeretnék, persze nem most, 2-3 év múlva.
Nagyon kedvelem ezt a férfit, nincs még semmi úgy köztünk, de kedveljük egymást, és én egy 6 éves kapcsolatot adtam fel azért, hogy talán vele meglegyen a boldogságom.
Akkor véleményed szerint egy komoly lányt előnyben részesítenek? Azért kérdezem, mert nem vagyok egy fruska típus. :)
Én csak a magam nevében beszélhetek,Nekem bejönne egy ilyen Nő.
Persze mindenkinek mások az igényei,vágyai.lehet,hogy rosszul ítéled meg az illetőt,és csak egy alkalmi társat keres.
Ezt Vele kell megbeszélned mielőtt komolyabban belemerülsz a kapcsolatba.
Shadow!
Igazad van, de én csak általánosságban kérdezem. Én említettem már neki, nem a szerelemmel kapcsolatban, csak hogy érezze, én bízok benne.
Nem ismerem őt minden szituációban kívülről belülről és tartok. Látom, hogy az emberekkel eléggé közvetlen. Bárkit könnyedén megszólít, már nem ismerkedés végett, hanem hogy ha valami olyat lát stb, oda lép, megnézi.
Értitek mire akarok célozni, félek, hogy a nőkkel is olyan, bár nem úgy látom, velük nem látom, hogy ezt tenné, de nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!