Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivagyok. Hogyan tegyem magam túl rajta?
10 hónapja van barátom. Barátom családjának van egy ismerőse. 30 éves. Hívjuk X-nek. Külföldön lakik, de a családja itt lakik a városunkban. Párszor jön haza egy évben. kb 3 hete jött haza. Beszélgettünk párszor, elvitt motorozni, sokat csevegtünk neten is. Egyre jobban megkedveltem.. néha úgy éreztem h nekem ő kell!! De közben ott van barátom.. Úgy voltam h kezdtem elfelejteni X-et, de mivel a hétvégén megy haza, így én tegnap elköszöntem tőle :( Azóta ilyen nyomó érzés van bennem.. mennyire hiányozni fog, mit csinálok nélküle ilyenek.. mintha örökre elvesztenék valakit. Miért van ez? Hiszen nem fiatal már.. Kicsit bekavart amikor félreérthető dolgokat mondott nekem, pedig ő szerintem nem úgy értette azokat, csak nem tudom mire gondoljak. Hogyan tegyem magam túl rajta?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!