Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek? Újra kezdjük?
Kb. 3hónapja megismerkedtem egy sráccal egy autós versenyen:) Még ott semmi sem történt,csak szemezgettünk:D , nem akart oda jönni hozzám mert volt velem egy srác akire azt hitte hogy a pasim(amúgy tesom volt:D)
Aztán még aznap meg keresett Facebook-on.
Beszélgettünk stb, rá 1hétre találkoztunk,nagyon jól kijöttünk egymással :) 1hónapig találkozgattunk.
Belé szerettem nagyon... :/
De aztán összejött egy másik csajjal..://
nekem nem is mondott semmit,hogy fejezzük be ami eddig volt köztünk,egyszer csak Fb-n kirakta hogy kapcsolatban és hogy ki a párja..Ez kb 1hónapig, vagy méég addig sem tartott neki.
Aztán szakítottak 2hete kb.
Hétvégén írt nekem,hogy ne haragudjak, nem is akarta a dolgokat,és hogy lejön hozzám és megbeszéljük a dolgokat.Én olyan hülye vagyok hogy nem tudok rá nagyon haragudni,és mondtam hogy akkor megbeszélhetjük.
Nem tudom,jól döntenék-e ha újra kezdenénk.?!?!
Nagyon szeretem,csak félek hogy ha ez egyszer megtörtént máskor is megfog:(
Tudom nekem kell eldönteni a dolgokat, De mégis, ti mit gondoltok erről?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!