Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi végén hogyan mondjam meg a lánynak, hogy szeretnék még vele találkozni máskor is, illetve ha volt csók, akkor a második randit csókkal kezdjük és foghatom a kezét vagy a fenekét, vagy az túl nyomulós?
szerintem kéedezd meg tőle h "találkozunk még?"
Ha csók volt akkor szerintem nem nyomulós a második alkalomnál a tapi,ha neki nem tetszikúgyis arrébb tolja a kezed
Mikor találkozunk legközelebb?
Elég egy szájrapuszi.
Egy ideig csak a kezét.
Hát ha velem kéne randiznod másodjára, én annak örülnék, ha ezt egyenesen, és őszintén elmondanád. Mármint hogy: "Tetszel, és megismételnénk máskor is?!". Ha volt is csók első randin, szerintem akkor sem kéne a másodikon azzal kezdeni (kivétel, ha látod rajta is, hogy nagyon be van indulva rád). Kézfogás oké, de fenék/cici tapi túlzás (kivéve: lsd. első kivétel). De ha igazán meg akarod adni a módját, akkor semmiképp ne vedd sietősre, mert az általában csak futó kalandokhoz vezet (kivéve: lsd. első kivétel :)
És még egy kérdés: Jól gondolom, hogy ez az első-első randid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!