Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség?!?! 2 hete voltam együtt a barátommal, sajnos voltunk olyan buták, hogy csak Pharmatex hüvelytablettával és megszakításos módszerrel védekeztünk.
2 hét után már igen ki kell mutassa. Nem oktatlak ki, micsoda felelőtlenség, hogy így "védekeztek". Két okból sem. Az egyik: te is nagyon jól tudod. A második: Nálam is volt ilyen probléma, viszton hál' Istennek nem lett baj és azóta se vagyunk ilyen buták.
A haspuffadás és hasfájás utalhat álterhességre is. Nagyon ráparáztál... Remélem nem lesz baj! Majd írd meg, mi volt.
Két hét után. De én úgy tudom, hogy a Pharmatex + megszakítás az elég hatásos (javítsatok ki, ha tévedek). És szerintem a tampon nem számít. De hogy megnyugodj, csinálj egy tesztet. 800 ft-ot megér, hogy ne idegeskedj. :) Szerintem nem lesz semmi baj.
23/l
Oké, szóval mivel neszeszed alatt volt az aktus, így bár nem nulla, de eleve nagyon kicsi az esély a teherbeesésre.
Aztán a hüvelykúp sikeres megszakításossal kombinálva nem egy olyan rossz védekezési forma, az is kevés esélyt ad a terhességre.
A tampon ha fel is szívta az előváladékot, nincs jelentősége, elvileg ugye a kúp spermaölő, szal leölte a spermát ha volt az előváladékban.
Beágyazódás pedig az aktus után 3-4 nappal szokott ált lenne ha megtermékenyült a petesejt, szóval nem attól görcsölt a hasad.
Bolti teszt a beágyazodás (nem aktus!) után ált kb 10 nappal mutat reális eredményt, de jó ötlet megvárni a két hetet, akkor biztosabb. Ha tesztet csinálsz, reggel, amikor felkeltél, az első pisilés előtt csináld, és előző este ne igyál sokat!
Összességében: nagyon nagyon kicsi az esély, hogy terhes vagy, de ha parázol nyugtasd meg magad egy teszttel, és jobban fogod érezni magad. Lehet a hasad azért görcsölt, mert paráztál, stresszeltél.
Szerintem kizárt, hogy terhes legyél, mert a Pharmatex elég megbizható magában is, megszakitással meg még inkább. A tampon ebben az esetben lényegtelen, illetve mivel a vér kifelé folyik, a tampon meg sziv, nem mehet eleve befelé semmi.
Az aktus után két héttel korai teszt már mutat eredményt. Ha ennyire ideges vagy, vegyél egyet, de szerintem nem lehetsz terhes.
Így van! Hatásos, de sosem lehet tudni.
Az, hogy kevés volt a menszesz... Nem jelent semmit.
ma 22:05-ös: MI AZ, ami szerinted felelötlenség?!?!?!
A kérdezö Pharmatex + megszakitással védekezett, ez teljesen megfelelö módszer igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!