Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igaz.
Igen az átlagos normális csajoknak igen. Na abból is van aki annyit ehet amennyit akar és ilyen karcsú marad annak tényleg semmit az ég világon nem kell tennie azt aláírom.
De aki pl fogyott annak az egész éeltében oda kell figyelni az étkezésre és megtartani a súlyát,.Pl én evészavaros vagyok és folyamatosna oda kell figyelnem ogy kevesebbet egyek mint egy átlagos ember és ez kicsit idegileg felőröl.. Am a pasiknak meg ki a faszom kérte hogy kondizzanak?-.-
Ja. Meg szerintem ez azért is van mert mmm lányoknál nincsenek olyan nagy elvárások. Úgy ha eleve vékony? Tökéletes. Kicsit húsosabb, az is jó! Ducibb, belefér.
Most vékony pasi, ee ha normális szociális körökben mozog ott csak alakul valami, na nem garantálom. Dagadt meg.. végül is ugyanez. Hát de hát női test egyszerűen jobban néz ki és egyszerűbb kondiban tartani. Szóval lányok kelendőbbek.
Ja meg elmész strandra, ott is mennyi csinos lány van. Fiatalabb korosztályban főleg. Persze lehet aki nem gondolja magát elég szépnek nem is megy oda, de akkor utcán is elég sok van.
Na és ha még mondjuk csak ettől nem is lesz vonzó, az biztos hogy jobb helyzetben van mint aki még ennyire sem.
Egyszer pont egy 37 éves nővel dumáltam, ez is szóba került és ö mondta hogy ugye emberek úgy alapból inkább külsőségre adnak.
Tehát ha jobba nézel ki abból legfeljebb előnyöd lehet hátrányod nem.
A szerencsés alkatú lányokra igaz, persze, de abból nagyon kevés van...
Amúgy meg k***ra nem tetszenek a kigyúrt pasik :D És sok csaj van, akinek nem, szóval...
Ez a kép egy jó nagy baromság :)
20/L
Csajok még hogy a pasikat nem érinti a narancsbőr?
Én még kondizok és vékony is vagyok , de a hátsómon van egy narancs liget. És ez még hetero pasiként is ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!