Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire tartod igaznak ezt...

Mennyire tartod igaznak ezt az idézetet?

Figyelt kérdés
"Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog."
2009. okt. 19. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igaz

ha pl valaki megsért nem vered össze mint a szart

féken tudod tartani a dühödet szerintem

2009. okt. 19. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Lélekben erősebb sokkal, de hiszen ez logikus. Aki nem tud az indulatainak parancsolni, az gyenge ember. Más kérdés, ha valaki nem is akar, mert szerintem néha jobb, ha kitomboljuk magunkat.

Bár szerintem ha létezik ilyen, akkor az a legerősebb, akit egyáltalán nem lehet feldühíteni, mert szinte átlátja a világot, és látja minden helyzetben az emberi esendőséget, a természet törvényeit ill. ezt el tudja fogadni naaayg beletörődéssel.

2009. okt. 19. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Én amúgy ilyen típus vagyok, aki általában mindent egy mosollyal nyugtáz, inkább mindent lenyelek. De szerintem ez nem mindig jó, mert én nem tudom kitombolni maga... Mindig elfojtom az érzéseimet.:(

2009. okt. 19. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki megbánt, nem mosolyogni kell, hanem kiröhögni!:P

bármennyire rosszul is esett, ne szerezd meg neki azt az örömet, hogy észre is vegye rajtad! Ha kiröhögöd ő jön ki rosszabbul a helyzetből.

2009. okt. 21. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:

úgy tartanám teljesen igaznak ezt az idézetet,ha a 'mindig'-et lecserélnék arra hogy 'van amikor' :)

ez olyan relatív dolog,attól függ hogy milyen szempontból nézed.

Van olyan helyzet amivel egyszerűen nem érdemes foglalkozni,ami tényleg csak egy mosolyt érdemel,semmi mást.

De van olyan is,ahol a mosoly semmit nem ér,mert igenis meg kell mondani hogy ebből elég volt!

Nem kell feltétlenül tombolni szerintem,de nem is kell egy embernek mindent lenyelni és eltemetni egy mosollyal.

2009. okt. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!