Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy társkereső bloggal kialakulhat egy normális kapcsolat? Mit gondoltok egy ilyen lányról, elfogadnátok barátnőnek?

Figyelt kérdés
www.nyilt-titkok.blogspot.com
2011. máj. 24. 22:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem kell cserélni ezeket már. Na de tényleg nem akarok erre több szót pazarolni. Úgyis csak olyanok érdekelnek akik el tudják fogadni a döntéseimet.
2011. máj. 29. 17:52
 22/26 A kérdező kommentje:
Írhat bárki privátban aki komolyan gondolja nem csak hülyíteni akar. Játszadozásokra nincs szükségem, de egy társra nagyon is lenne.
2011. jún. 1. 15:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Már szólni sem merünk, mert leteremtessz. Egyébként tegnap megnéztem a két csaj mellműtétjét a fókuszban és szó szerint remegtem utána a félelemtől, rosszul lettem. Nagyon félek a beavatkozásoktól, irigyellek, hogy te nem. Ott is szerintem a kislánynak semmi szüksége nem lett volna rá, de úgy látom direkt mutogatják ezeket mert reklám és hülyítik a népet, hogy ez kell.
2011. jún. 2. 14:07
 24/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem akartam senkit leteremteni, de máshogy nem értitek meg, hogy ez nekem mennyire fontos... Erről nem lehet lebeszélni. Nekem ez alapkövetelmény magammal szemben... Félek én is, de erősebb az amennyire akarom.
2011. jún. 2. 16:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyébként hol olvastad hogy ezeket az implantátumokat már nem kell cserélni?
2011. jún. 2. 17:05
 26/26 A kérdező kommentje:
Krasznai doki mondta egyik videójában, de természetesen majd élőben is felkeresem. Egyik ismerősömnek is ezt mondták a Papp klinikán, neki már majdnem másfél évesek.
2011. jún. 2. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!