Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy társkereső bloggal kialakulhat egy normális kapcsolat? Mit gondoltok egy ilyen lányról, elfogadnátok barátnőnek?

Figyelt kérdés
www.nyilt-titkok.blogspot.com
2011. máj. 24. 22:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Rendezvényszervezést tanulok. Nem igazán tudom mit szeretnék dolgozni, csak azt tudom, hogy jó közegben olyan fizetésért amiből lehet félretenni is.

Szeretek sétálni, néha futni is, festeni, kirándulni, ilyesmik.

Majd ezekről is írok a blogban bővebben.

Tyukver, dolgozom, hogy leadjam ezt a kis pluszt, remélem ez 2 hónapon belül sikerül is.

Úgy érzem, hogy szükségem van rá, sokszor átrágtam már magam ezen... El nem lehet mondani, hogy mennyi kínlódtam emiatt, nem szeretnék többet. Nekem ez nagyon fontos elvárás magammal szemben. Köszönöm válaszod! Privit azért nem írok, mert beszélgetőpartnerből van elég, társra lenne szükségem, neked meg már van egy :).

2011. máj. 25. 19:12
 12/26 anonim ***** válasza:
Azt mond el pontosan miért van szükséged nagyobb mellekre?
2011. máj. 26. 21:35
 13/26 A kérdező kommentje:

Hogy elégedettebb legyek magammal, pl. el merjek menni strandra, felvehessek kivágottabb felsőket is, szabadon mozoghassak bennük.

Ezt nem én írtam, de akár én is írhattam volna.

"Mert a ruhák 90%-át legalább közepes mellre szabják, tehát, hogy álljon valahogy, alá kell venni a szivacsos melltartót, amibe nyáron persze bele lehet dögleni. Dekoltált ruha kizárt, vagy ha mégis arra vetemedek, hogy felvegyem tilos előrehajolni benne, ugyanis a legkisebb hasonló mozdulatnál nemhogy a mellbimbómat de még a hasamat is láthatja bárki. Akkor is ha alatta melltartó van (szivacsos). Ugyanez a helyzet a bikininél. Strandon tilos előrehajolva a két kart előrenyújtani, mivel a felső mint két kapu kitárul és látni engedi mindkét mellet. Évekig hajolgattam egyenes háttal és hátrafeszített vállal bikiniben, hogy óvjam a cickókat a tekintetektől. Sorolhatnám még milyen praktikus okai lehetnek még annak, hogy egy nő normál méretű melleket akarjon, de feleslegesen erőltetném meg magam"

Ezért szeretnék legalább normális méretű melleket.

2011. máj. 27. 22:37
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha megfigyeled a tendenciát, mindenki azt vallja hogy a kicsi mellek jönnek be inkább. De meg ha ennyire félsz a hajolgatástól vegyél fel melltartót a ruha alá.

26 ff Pest

2011. máj. 28. 00:44
 15/26 A kérdező kommentje:
00:44, nem nagyon érdekel, hogy állítólag a kicsi jobban bejön, már eldöntöttem... Nem akarok többet emiatt szenvedni.
2011. máj. 28. 01:19
 16/26 anonim ***** válasza:

"Hogy elégedettebb legyek magammal, pl. el merjek menni strandra, felvehessek kivágottabb felsőket is, szabadon mozoghassak bennük."

Szerintem meg nem magaddal nem vagy elégedett, hanem úgy gondolod, hogy másoknak nem felelsz meg. Mert szerintem nem magad miatt akarod, hiszen nem magadat akarod nézegetni, hanem mások figyelmét akarot felhívni magadra. Az eredmény lehet, hogy ugyanaz, de számomra érdekes gondolat, remélem téged is elgondolkoztat és érted, hogy mit akartam ezzel.

2011. máj. 28. 08:55
 17/26 A kérdező kommentje:
08:55, kár erről beszélni... Nem tudom miért éreznek az emberek késztetést, hogy lebeszéljenek amikor nekem ez a legnagyobb álmom.
2011. máj. 28. 19:30
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha kérek küldenél magadról privátban fotót? Csak hogy eldöntsem rádfér-e valóban a változtatás.

26 ff Pest

2011. máj. 28. 20:47
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem küldök, már eldöntöttem.

De ehhez hasonló ha már ilyen kíváncsiak vagytok... [link] Csak nem ilyen hegyes a formája.

2011. máj. 28. 21:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem a lebeszélésről van szó, hanem arról hogy alapvetően azt sem tudod minek ez neked.

más: Azt tudod, hogy mennyi időnként kell az implantátiumot cserélni?

2011. máj. 29. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!