Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valaki már 14 évesen nem szűz?
Figyelt kérdés
Itt most nem az "elvárásokat" értem. Nem azt mondom, hogy baj, ha valaki 18 és szűz. De nem értem, hogy attól, hogy valaki 14 éves, attól mért nem lehetne felkészült nemileg? Tudom, tudom... a teste nem kifejlett még ehhez, de millió ember van, aki olyasmit csinál, amihez a teste nem elég fejlett, mért pont ezen a területen "kövezik meg" az embert?
Mindenki akkor veszítse el, ha felkészültnek érzi rá magát.
Mért nem mindegy, hogy ki mikor veszti el a szüzességét?
2011. máj. 24. 16:45
11/13 anonim válasza:
hát... a te dolgod... de sztem korai de ha neked megfelel és nem bántad meg akk nem avatkozok bele mint mondtam a te dolgod
12/13 anonim válasza:
Nem baj.És ezt csak te érzed senki más hogy neked baj-e vagy sem.Ez magánélet akkor veszti el az ember a szüzességét amikor szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!