Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valaki már 14 évesen nem szűz?
Figyelt kérdés
Itt most nem az "elvárásokat" értem. Nem azt mondom, hogy baj, ha valaki 18 és szűz. De nem értem, hogy attól, hogy valaki 14 éves, attól mért nem lehetne felkészült nemileg? Tudom, tudom... a teste nem kifejlett még ehhez, de millió ember van, aki olyasmit csinál, amihez a teste nem elég fejlett, mért pont ezen a területen "kövezik meg" az embert?
Mindenki akkor veszítse el, ha felkészültnek érzi rá magát.
Mért nem mindegy, hogy ki mikor veszti el a szüzességét?
A tested már lehet érett,viszont lelkileg/agyilag még kiforratlan vagy..,sérülhetsz.
2011. máj. 24. 16:49
2/13 anonim válasza:
Öhhm...nemileg már fel vagy készülve, de lelkileg nem, és vannak olyan emberek akiknek ez hatással van a jövőjükre...6.osztály egészségtan...
2011. máj. 24. 16:49
3/13 anonim válasza:
Manapság már ténykeg mindegy, de ha jó színben akarsz feltűnni akkor még várni kéne ezzel mert akkor csak ribinek fognak tartani és könnyűvérűnek! Bocs ez van!
2011. máj. 24. 16:50
4/13 anonim válasza:
14 évesen sem lelkileg, sem testileg senki nem érett még. Nem biztos, hogy felismeri tetteinek a következményeit. Ez későbbi életkorban is előfordulhat, de a sokkal kisebb valószínűséggel. Nem elítélni kell a tiniket ezért, hanem elmagyarázni, megértetni velük, hogy mit miért lehet, mit miért nem lehet.
2011. máj. 24. 16:54
5/13 anonim válasza:
Ez így igaz amit az előttem szólok leírtak.
A szex szerintem se rossz dolog(persze ha védekezel) a tested is érett már hozzá, de ha lelkileg nem vagy annyira felkészülve vagy csak azt hiszed, de akár ha rossz élményt kapsz tőle az hatással lesz a későbbi nemi kapcsolataidra is ugyan úgy.
2011. máj. 24. 16:56
6/13 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam rossz élményt, mikor 14 évesen elvesztettem.
"6.osztály egészségtan": nekünk ilyen óránk nem volt.
2011. máj. 24. 17:00
7/13 anonim válasza:
Azért, mert 14 évesen hiába hiszed azt, hogy már felkészültél, elég érett vagy, valószínűleg nem vagy az. (Én most 20 évesen visszagondolva már látom, hogy bár nagyon érettnek meg felnőttnek tartottam magam 14 évesen, azért még nagyon gyerek voltam akkor.) Nyilván nem okoz mindenkinek súlyos és/vagy maradandó lelki károsodást az ilyesmi, de okosabb nem kockáztatni.
2011. máj. 24. 17:00
8/13 anonim válasza:
mentálisan nincs felkészülve egy 14 éves gyerek a szexre...Nagyon nagy hatással lehet a jövőjére...Nem véletlenül volt tilos a szex a házasságig
2011. máj. 24. 17:01
9/13 anonim válasza:
Nem baj, az a baj, hogyha ezt híreszteli. Ahogyan te is tetted.
2011. máj. 24. 18:42
10/13 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim weboldal? Tudod a nevem? Tudod, hogy nézek ki? Semmit nem tudsz rólam, lehet, hogy hazudok!? A pletykák is csak úgy terjednek, ha tudod az illető nevét. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!