Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik annyira a lovakat? (:
Tuti érkezni fog olyan válasz, ami a lovaglásra fog asszociálni az ágyban!
10000 %
Nem minden lány szereti a lovakat de sokunk igen. :) Tudod, a ló egy nagyon szeretreméltó állat, akinek csak a közelsége is nagyon meg tud nyugtatni. Persze ne arra gondolj hogy "jaj póóóóniiiiiii" :D
Mi, lovasok (és azok is akik csak csodálják a lovakat, de nem lovagolnak) egyfajta barátságot alakítunk ki a lóval, ami olyan feltétel nélküli barátság, amit talán egy emberrel nem, vagy nagyon nehezen lehet kialakítani. Nehezen magyarázható meg, de az tény, hogy a lányok fogékonyabbak az ilyesmire.
a lányok miért szeretik annyira a macskákat?
és a kutyákat? és a madarakat? és a nyulakat?
Én nem szeretem annyira a lovakat. Inkább a kutyákat, nyuszikat, teknősöket, pandamacikat, na jó csak a rovarokat és a pókokat nem szeretem, meg az irigy macskákat.
19/l
Majd en...
Mert ha sokat lovagolnak, megtanulnak olyan mozgasokat, amiket kesobb az agyban tudnak hasznositani, a szerelmuk legnagyobb oromere!
14:24-esnek: *kacsintas*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!