Én lány vagyok,és ki nem állhatom a lovakat.(Bocsi pónibarátok:D).Kérlek ne általánosíts:D
Amúgy meg tényleg nem tudom,mitől van ez a különös vonzódás...
2009. jún. 25. 19:01
7/17 anonim válasza:
Én sose volt "lovas"
nincs semmi bajom velük,de igazából nem is nagyon vagyok oda értük
2009. jún. 25. 19:17
8/17 anonim válasza:
Mert a kutyához hasonlóan nagyon intelligensek és nagyon tudnak szeretni, ragaszkodóak. tehát közel állnak a nők lelkéhez! Szerintem. 23/L
2009. jún. 25. 19:32
9/17 anonim válasza:
Ez egy ördögi kör. Ott van ugye a tévé, újságok környezet stb, mint azt nyomják, hogy de édes, meg de lányos, ha valakinek cuki lovacskája van. Ennek hatására ztán a szülők lovas újságot, és plüss lovacskákat vezsnek a gyereknek. Ettől a gyerek előbb utóbb elkezdi szeretni a lovakat, hiszen arra van benevelve, hogy szeresse. Ez tovább erősíti a sztereotípiát, hogy a kislányok szeretik a lovakat, és így tovább.
De ha lemész egy lovardába ott "emberek" rajonganak a lovakért, nem számít, hogy lány, vagy fiú az illető. Noha nem tagadom, mostanság mintha több lány lovas lenne, gondolom a fent említett dolog miatt.
2009. jún. 25. 19:59
10/17 anonim válasza:
nekem már elegem van ebből a divat lóimádásból. én is lány vagyok de ugyanúgy szerettem mindig is a lovakat mint a többi állatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!