Miért szeretik a lányok annyira a lovakat?
Imádom a lovakat kicsi koromtól fogva és nem azért, mert a média nyomja ezeket, hanem mert ebbe születtem. Mindig is volt a nagyszüleimnek lova illetve a szomszédban pónik. Igazi személyiségek, persze aki csak alkalmanként lovagol egy lovardában az ebből nem sokat észlel.
Ma voltam épp egy falunapon, ahol megrohamozták a gyerekek a lovamat. Két véglet van, aki mindenáron hozzá akar érni és simogatni, ráülni és bújni, nem ismerve a veszélyeket, és vannak aki csak messziről szeretik nézni őket.
A lovak valahogy a szabadságot sugallják, van bennük valami megfoghatatlan,nagyok és tisztelet követelnek. Ráadásul sokkal elérhetőbbek, mint a másik kislányfavorit a delfin:)
"...mert az ember lóvá tesz, és emberré a ló." Talán ezt a lányok jobban érzékelik:) Lovasújságot én is rengeteget olvastam, de azért, hogy minél többet megtudjak róluk, növeljem a tudásom.
Sok embert a ló kecsessége elbűvöl.
"A lovak szépsége,harmonikus mozgása,barátságos viselkedése elbűvöl minket,velük nagyobbnak,szebbnek és gyorsabbaknak érezzük magunkat.Valóban,egy ilyen állat barátsága semmihez sem hasonlítható."
Aki a lovat nem szereti, az fél tőle. én így vagyok vele.
Szerintem gyönyörű állatok, és szabadnak érzem magam amikor vágtázom és fújja a hajamat a szél. (L):) Csinos <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!