Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsek el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek el valakit, aki soha nem lehet az enyém?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, több, mint egy éve, de sajnos semmi esélyem nála és szeretném elfelejteni, de egyszerűen nem megy. Minden nap nézegetem, van, hogy élőben is látom. akkor napokig magam alatt vagyok, hogy milyen jó lenne vele, de sajnos nem lehet. Hogy tudnám elfelejteni, mert ez az egész helyzet így nagyon nehéz nekem.
2011. máj. 23. 20:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltünk soha, 20 éves vagyok.
2011. máj. 27. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy mindennap nézegeted, írj neki ott egy üzenetet, hogy találkozzatok meg tudod a szokásos duma és ha nem akar akkor elfelejtheted. Találsz mást. Lehet nem is tudod milyen valójában, lehet egy boszorkány :) ( f-book-ra gondoltam)
2011. máj. 28. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
20 éves koromban pont ugyanezt gondoltam magamról! "Reménytelen balf..sz vagyok, másba pedig úgysem fogok beleszeretni". Aztán az élet mindkét kijelentést megcáfolta! Nálad is meg fogja. Jön valaki, akire (és amikor) nem is számítasz, akivel kapcsolatban nem ezt fogod érezni. Hanem lehet, hogy teljesen semleges "jókat beszélgetős, de semmi szívdobogtatás" jellegű dolog lesz, ami egyre hevesebb, egyre erősebb, végül mindennél erősebb lesz. És azt érzed, hogy "na igen, most a helyén van minden!" Nem pedig ezt a b.lf.szosdit...
2011. máj. 28. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:

...Ja, és ráadásul utólag nevetni fogsz magadon, hogy mennyit őrlődtél amiatt a lány miatt, és örülni fogsz annak, hogy másfelé sodort az élet!

36F

2011. máj. 28. 22:23
 15/15 anonim válasza:

Na, sikerült végül elfelejteni a lányt?

Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy van párja. Ami nehezíti a dolgot nem ez, mert nem vagyok a pártjára féltékeny, csak arra, azokra, akikkel még mellette flörtölget. Utálom, hogy nem én vagyok az aki a legjobban bejönne neki, és a gondolat, hogy más is érintheti, elviselhetetlen számomra.

Beszéltem vele úgy ahogy, de az érzéseimről 100%ban nem tudtam, mert le voltam dermedve.. Hihetetlen mennyire szép és tökéletes lány☹️

2023. febr. 24. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!