Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mit gondoltok a BMW-s fiukrol?
most a BMW-s X5ös hülyegyerek nemtudom mit nem ért.18 év a jogsi korhatár,addig NEM ADJÁK ODA,szóval te valami csodahülyegyerek vagy ha mégis kaptál.am nekem 320as volt most meg alfám van,de ez nem tartozik ide mert a kérdés is hülyeség.
ja csak szólok h az X5ösnek típushibája a tengely,ne lepődj meg ha tengelytörésed lesz 50ezernél.150 nél meg tegyél félre 300ezret mert akkor meg egy szelep és a szűrője miatt LEÁLL az autó és nem is fog továbbmenni amig nincs cserlélve.na ez egy ilyen autó.ja és a kilincsei is törnek,szóval sok sikert hozzá.
Te tudatlan paraszt, akkor hogy lehet hogy 16 és fél évesen kezdtem a kreszt, és tavaly áprilisba egy hónappal a 17. szülinapom után megkaptam a jogsit???
Az meg nem az én dolgom, rendesen van szervizelve az autó!
100.000km után meg lecseréljük valami másra.
Szerintem kár balhéznotok, kapott egy x5-öst egészségére.
Jobb ember nem lesz töle vagy másabb, mint bármelyikünk, mert ö is eszik, sz@rik és ugyanúgy megáll a kés a hátába, mint bárkinek. Lehet, hogy ezáltal a pofája nagyobb, de majd eygszer kétszer összecsomagolják jó kis igazi parasztszálkás izmos gyerekek és visszavesz.
Volt egy ilyen haverom, nyaralója volt, kocsija mindene......mert az apjának volt és ugyan úgy hívták így vollogott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!